Cui i s-a mai 9intamplat?, asigurare
![]() ![]() ![]() |
Cui i s-a mai 9intamplat?, asigurare
gaiui |
![]()
|
||
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu unul stiu ca in momentul in care primesti o citatie si semnezi de primire si ea poate sa fie inmanata doar celui care este citat - deci demonstratia e simpla- cat despre amenda nu cred ca are de ce sa iti dea.. bafta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ce glume are garcea pe el...
![]() deci, ori a semnat postasul in locul tau (nasol pt postas ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Nu sunt avocat si nu pot spune ca ma pricep 100%, dar va pot spune, ca nevasta-mea le primeste in cutia postala pentru un proces undeva la dracu'cu carti, ma rog nu are importanta... si nu am semnat nici eu, nici ea niciodata nimic. Pur si simplu le-am gasit in cutia postala....
![]() Sfatul meu gaiui, este sa intrebi un avocat exact care e procedura si sa te duci insotit de acesta la proces. Bafta |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Citatiile in procesele civile nu se trimit recomandat, ci au o procedura speciala. Citatia are 2 parti - una se inmaneaza partii (parat, reclamant sau martor), iar cealalta, cu semnatura de primire, merge inapoi la instanta.
DAR: pe aceasta parte a doua apare si rubrica: "cel citat nu a fost gasit, sau refuza sa semneze de primire si atunci s-a procedat la lipirea citatiei pe usa celui citat". In realitate, postasii nu lipesc citatia pe usa (pt. ca ar trebui sa umble cu caldarusa cu lipici dupa ei), ci o baga in cutia postala si completeaza pe partea care merge inapoi la instanta ca citatia a fost "lipita pe usa". Credeti-ma ca asa este - am primit multe citatii in ultima vreme ... This post has been edited by Batrânul: 25 Feb 2009, 17:55 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Citatiile le primesti in cutia postala, fara sa semnezi de ele, la fel si notificarile cum ca ai datorii la stat.
Dar totusi, ce treaba ai tu la proces, atata timp cat e intre firma de asigurari si administratorul drumului? Doar pentru asta firma de asigurari "preia riscul". |
--------------------
.
.
.
|
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pai se pare ca sunt martor, adica trebuie sa ma duc sa declar ca mi-am taiat anvelopa in gaura care era cu sina de tramvai in ea , ca de aia sunt date si transporturile in judecata.
26 Feb 2009, 12:07: astazi am fost la judecatorie sa aflu numarul citatiilor pentru a ma duce dupa aia la posta sa vad ce s-a intamplat cu ele ...si ce sa vezi si sa nu crezi ...tanti de acolo imi spune ca de fapt nu a fost emisa nici o citatie pe numele meu , decat cea primita si ca ceea ce s-a intamplat a fost doar o masura de precautie. Pai sa nu innebunesti cu polististii astia ?cum sa vina sa iti spuna ca nu te-ai prezentat la 2 infatisari si ca risti sa iei o amenda pentru ca judecatorul nu va crede ca nu mi-au fost trimise citatile. Am mai sta si o ora pe la judecatorie pt ca gasisem pe site program de la ora 9 si de fapt era de la ora 10 . This post has been edited by gaiui: 26 Feb 2009, 11:07 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci politistul este un mincions, de ce nu ma mira oare?Ar trebui sa-l confrunti cu aceasta noua informatie sa vezi ce zice. Daca e in continuare idiot nu ar strica sa-i faci si o reclamatie, poate isi revizuieste comportamentul pe viitor. Trebuie insa sa judeci bine situatia, din motive lesne de inteles (sa fii convins ca ai dreptate, sa nu-ti creezi singur probleme, etc).
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
textul lui garcea e cel clasic- cred ca ii invata la scoala lor de garcei replici - vad ca inca mai persista ideea ca organu face legea - inca 1000 de ani sa se schimbe mentalitatea la nivel de garcea...
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
in orice societate democratica, nu e normal sa se puna problema de a demonstra ca nu s-a intamplat ceva, ci e problema celelalte parti de a demonstra ca acel ceva s-a intamplat.
cum ai putea tu deci sa demonstrezi -cu dovezi palpabile - ca nu ai primit ceva??? e absurd...si judecatorul ar trebui sa stie acest lucru. oricum, eu nu cred ca se va pune problema unei amenzi... This post has been edited by manucu: 3 Mar 2009, 12:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:48 |