Inlocuire maneta stergatoare Symbol, cu maneta cu temporizare - inel
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire maneta stergatoare Symbol, cu maneta cu temporizare - inel
aoprea |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|||
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta ar fi intersant. Am observat si eu necesitatea varierii lungimii intervalului de stergere. Dar s-ar putea ca puterea sa nu stea in maneta
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu eu comanda nu este data de maneta ci de calculator asa ca degeaba pui maneta de megane I.
|
--------------------
.
.
.
|
|
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles eu din "Flash of genius"
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
aoprea, functia de temporizare a stergatoarelor este efectuata de UCH, daca ai o pozitie a manetei care face temporizare (chiar si fixa) inseamna ca ai sanse de 90% sa poti sa o faci variabila.
Practic, in pozitia temporizata, UCH-ul "citeste" o rezistenta si in functie de valoarea ei temporizeaza miscarea stergatoarelor. Ramane de vazut compatibilitatea mufelor/blocului de stergatoare (maneta dreapta). Eu am configuratia pinilor pt. Megane I, cauta configuratia pt. modelul tau de maneta si le comparam. Wiper_Stalk_2.jpg ( Size: 165.77k ) Number of downloads: 492 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
se pare ca seamana conexiunile .... teoretic ar trebui sa functioneze ... dar practic pana nu incearcam nu stim
cine este disponibil (are o megane cu asemenea maneta) eu sunt dispus facem o proba poate la o intalnire (iasi) mercic Attached thumbnail(s) maneta_stergatoare_symbol.JPG ( Size: 134.13k ) Number of downloads: 515 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|
memecj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am montat recent o maneta cu temporizare variabila pe masina (Symbol 1.5 dci 2007), dar controlul variabil nu functioneaza. Banuiesc ca va trebui sa activez ceva in UCH. Momentan nu am cablul necesar, dar revin dupa ce fac rost de unul.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 Fidji 1.5 dci
- CJ-14-...
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
nu ai ce sa activezi. uch-ul de symbol nu stie de temporizare. ai luat maneta degeaba.
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/TEMPORIZATOR-STERGATOARE-t20981.html
daca aveti rabdare sa cititi , sau va recomand sa incepeti cu sfarsitul. Temporizator cu microcontroler , timp variabil functie de viteza masinii ... This post has been edited by verde: 4 Mar 2014, 19:31 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:19 |