![]() ![]() ![]() |
tortulet |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
De ce n-as stii sa tastez www ?
Mircul inca se foloseste, nu poate inlocui YM si nici YM pe mirc ODC e program legal, materialul sheruit de useri e ilegal, suntem o tara de infractori. Scuze, vroiam sa zic ca m-ai stiu s-a taste-z www. This post has been edited by diesel_power: 24 Feb 2009, 09:28 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(tortulet @ 24 Feb 2009, 01:30) Dependenti de Google , cam asa vad eu internautii anului 2009 . M-ai stii sa tastezi www........? YM=mircul din 99? ODC ; la granita dintre legal si ilegal? uite cateva subiecte pe care as dori sa le dezbatem nu de alta dar sa mai uitam de masini ![]() Nu ma-i stiu nimic,am uit-at tot ce s-tiam... ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
PUTE-ti sa ii spunet-i initiaTAURULUI topicului ca YM e de-fapt cu referire la Yahoo si nu instant message
![]() This post has been edited by twingooo: 24 Feb 2009, 11:03 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tortulet @ 24 Feb 2009, 10:30) M-ai stii sa tastezi www........? www e simplu, mai greu e cu limba romana, pastele mamii ei |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Inca un topic de succes.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
topicul poate fi unul interesant , depinde de noi cum il continuam
![]() a facut omul o greseala gramaticala ... se mai intampla. on-topic eu nu tastez www-ul ci direct numele site-ului.despre mirc nu pot spune prea multe decat ca la inceput (adica vreo doua luni ) am fost foarte fascinat de el apoi incet incet l-am uitat. DC+ l-am utilizat in schimb "la greu" pe vremea studentiei cand stateam in complexul studentesc si datorita lui mi-am intregit "colectia" de muzica veche ![]() Google-le imi este insa de un real ajutor ... cu el reusesc sa aflu ultimele aparitii in domeniul meu,informatii de tot felul ,pot cauta si accesa diferite baze de date ... lucru care ma ajuta enorm. This post has been edited by adrian mgn: 24 Feb 2009, 13:47 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cred ca suntem la limita cu acest topic. Nu mai lipseste mult si o sa apara exemple cu site-uri cu torente si huburi de DC... Mai bine stam cuminti ca se numeste tot furt chiar daca este interpretat ca "human right" / drept la cunoastere / bla bla bla...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cand a picat google acum cateva saptamani a fost ca si cum a picat internetul , deabia atunci s-a vazut cat de dependeti suntem de el
da , exista si alte motoare de cautare insa goole are cea mai buna indexare si mie personal prin simplitatea lui mi se pare foarte util Irc-ul e depasit demult , inca se mai foloseste , dar din ce in ce mai putin DC++-ul e bun daca vrei sa iei ceva muzica sau filme mai vechi , petru restul exista trakerele (torente) |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
tortulet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti ![]() |
adip ,mai iunie iulie , foarte tare omule rusinica sa mi fie eu care pretind discutii filosofice...
Multumesc ca reactionati la subiect este interesant sa ne vedem si din perspectiva altora:P Hackmikey, succesul in viziunea ta sau te crezi special? Vreu sa scot in evidenta ca Internetul care promitea singura cale catre libertate se dovedeste a fi un mijloc de manipulare so............. This post has been edited by tortulet: 24 Feb 2009, 19:55 |
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
mai bine nu scoti nimic!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
tortulet |
![]()
|
sa inteleg ca sunt penibil?
|
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cam da
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
tortulet |
![]()
|
ok , ma retrag ....se poate inchide
ps : credeam ca exista o diferenta BMW si Reno nu de alta dar eu mi am luat TWINGO bye bye ne vedem in trafic. |
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
twingooo |
![]()
|
pentru cine o sa duca dorul acestor topicuri, va recomand cu raceala toata sectiunea twingo a forumului.
diferente exista.incepi sa realizezi ca ele exista, deci esti pe drumul cel bun. |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
tortulet |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(tortulet @ 24 Feb 2009, 22:23) ok , ma retrag ....se poate inchide ps : credeam ca exista o diferenta BMW si Reno nu de alta dar eu mi am luat TWINGO bye bye ne vedem in trafic. Dupa cum prelegeai aici credeam ca tu esti posesorul de BeMeDubluVe. Nu prea vorbesti coerent, nu pui virgule pe unde trebuie (de cratime nu mai zic), nu inteleg de la prima citire frazele tale. Mi-e indiferent daca din punctul tau de vedere BMW=Reno. Internetul e mijloc de manipulare? Vai maiculita, habar n-aveam ca ma manipuleaza serviciile secrete si parasecrete. Tulai, sa vezi ca e o conspiratie si cu panza asta mare de paianjen. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da buna treaba cu www. ,eu numai scriu la fiecare site pentru ca se salveaza in adressbar ,acolo tin numai ce folosesc mai des (reno.ro de exemplu
![]() ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
tortulet |
![]()
|
diesel_power bine ai venit stiam ca am sa ti castig simpatia pe bune uite pentru tine am sa renunt la virgula orium daca am reusit sa te fac sa postezi aici atunci am mai astigat un sipatizant
cat despre subiect ramane valabil nu de alta da nu vreau sa facem gresala generatiei PRO ![]() ![]() Irish stii ce mi se pare cel mai tare ca cei de la okazii asta la sectiunea Romania te iubim This post has been edited by tortulet: 24 Feb 2009, 23:01 |
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
twingooo |
![]()
|
si eu...
cum ar fi de exemplu ca un moderator sa ne scuteasca de dulceata asta de pe tortuletul irish si sa scapam de izul asta aberant de intens de romgleza. |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@twingooo: lasa-l sa moara de la sine, nu are nevoie de ajutorul nimanui sa ajunga la "Recycle Bin"
![]() @tortulet: bai nene, pai in primul rand tu nu stii sa scrii, asa ca sfatul meu e sa pui mana pe o carte de gramatica (daca nu e prea tarziu). Ca mess, mirc, facebook sau playstation mai stim si noi (cu exceptia facebook, parol ca nu folosesc ![]() L.E. Aoleu, acum am citit-o pe-asta cu generatia PRO, deci tu chiar existi cu adevarat? ![]() This post has been edited by adip: 25 Feb 2009, 13:31 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
diesel_power |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
tortulet |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by tortulet: 25 Feb 2009, 14:40 |
--------------------
Renault
Twingo
- B-81-AWX
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:59 |