Fluiera ceva la motor, Tiut ca de ventilator
![]() ![]() ![]() |
Fluiera ceva la motor, Tiut ca de ventilator
Solidu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|||
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu fluiera cureau de la accesorii? Din ce parte a motorului se aude?
|
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
servodirectia .. cauta pe forum ca ai sa gasesti destule detalii
chiar nu ai auzit sunetul asta pana acum la masina ta? sau este mai pronuntat? |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ala nu era un bazait
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
M-am lamurit, se aude de la directie, scuze de incarcarea forumului cu inca un topic. Se poate sterge, inchide sau muta. Bine ca nu e ceva grav, am renuntat de curand la garantie prin neprezentare la revizie la reprezentanta, mai aveam 5 luni.
![]() |
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
- AG-xx-xxx
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ar fi interesant sa ne spui exact ce a fost, eventual din ce cauza, solutionare, costuri etc. daca tot ne-ai "starnit"
This post has been edited by crisolro: 24 Feb 2009, 07:19 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Solidu |
![]()
|
"Se aude motorul de la pompa electrica pt. servodirectie. Se aude mai tare cand virezi pe loc iar "zgomotul" se modifica in functie de cum misti volanul. " Problema discutata si pe Se aude un bazait pe partea stg fata la motor!, dCi - la voi se aude? cum zicea cmandrei mai sus
Problema lasata asa, fara nici o interventie This post has been edited by Solidu: 24 Feb 2009, 10:42 |
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
- AG-xx-xxx
|
|
tiberiucristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 November 09 From: Constanta ![]() |
Apropos de FLUIERAT la motor: de la o vreme fluiera ceva la motor am un Clio 1, dar cand calc ambreiajul dispare, chiar daca sunt in mers si fluiera ating usor ambreiajul fara sa il calc multi si dipare ( in mers repet) mai nou am observat de curand ca atunci cand il calc...de aude ca un harait ??? Fluieratul se mentine in continuare ce-i drept ! Ating ambreiajul si dispare dar daca il calc MAI NOU si/in plus HARAIE cum spuneam... Sa fie rulmentul de presiune ? Sau altceva ? Unii zic ca rulmentul este....dar eu stiu ? ...sa nu fie si de la altceva .....
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1995 - Clio 1
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
masina intra usor in viteze?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
tiberiucristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 November 09 From: Constanta ![]() |
da intra usor in viteze...mai facea si inainte asa..dar parca era alt sunet ( asta care se aude acum e ca un greiere mai puternic mai strident )
nu face mereu se mai opreste...e asa uneori ![]() sa fie rulmentul de presiune...vaselina se duce mai ales ca e si rece si umezeala in acesta perioada ?> |
--------------------
Renault
Clio
1995 - Clio 1
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Vaselina nu se duce din cauza vremii. Dar e posibil ca rulmentul de presiune sa piarda vaselina din cauza uzurii, si sa se frece in punctul de contact cu furca. Asa ca da, parerea mea e ca este posibil sa fie din cauza rulmentului de la ambreiaj.
Oricum, avand in vedere ca fluieratul dispare cand apesi ambreiajul, eu zic ca de la ambreiaj e problema. Pe de alta parte, daca masina intra usor in viteze, nu e de vina placa de presiune. Asa ca tot spre rulment inclin si eu (parerea mea). Daca va fi nevoie sa schimbi rulmentul, sa schimbi tot kit-ul de ambreiaj. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
tiberiucristian |
![]()
|
pt theodor2004
Danke ! Exact cum banuiam si mi s-a mai si zis azi, am intrebat si eu pe ici pe colo. Normal ca atunci cand voi umbla la ambreiaj schimb tot (kit-ul) ca nu umbli in fiecare zi si apoi.....manopera e si ea o poala de bani. Azi am observat ca nu mai facut nasol...ieri insa m-a innebunit mai ales ca a fost o zi ploioasa ( un mecanic mi-a zis ca a intrat apa la rulment ...) ...adevarul e ca de cate ori a mai facut figuri afara ba ploua ba era dupa ploaie... etc |
--------------------
Renault
Clio
1995 - Clio 1
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
Ca sa nu mai deschid un topic nou, la masina din semnatura dupa ce opresc motorul se aude pret de 3, 4 secunde un suierat(ca si cum ar iesi niste aer de prin motor) precizez ca inainte nu se auzea, a mai intalnit careva problema asta si stie de la ce poate fi?
|
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
- BT xx ADY "Ignorance is bliss"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:18 |