Cumpar bara fata de gtt, bara fata gtt
![]() ![]() ![]() |
Cumpar bara fata de gtt, bara fata gtt
tilicaru |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|||
miliady |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 106 Joined: 6 January 08 ![]() |
hai sa vedem unde o sa gasesti tu bara cu tot cu proiectoare la banii astia =)) eu cer atata doar pe proiectoare
![]() |
--------------------
Reno
5
- IF 03 SHU IF 30 SHU
1987 GTT / 1990 GTT(ex. GTR) EBS Cabrio
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
ma adi nu vreau sa par nesimtit sau sa te jignesc dar tu daca ai putea , ai vinde o rpoata de rezerva de tabla cu 20 de mil .
![]() si inca ceva grila aceea la madaut cu 120 de roni ba aia a fost chiar de rasul magarului ca una noua in magazin e 55 de roni . asa ca tiam scris nu posta nimic pe anuntu meu e mai bine asa . si apropoo de pret pt bara 1. am gasit la un m il dar tre sa lucrez un pic la ea si e cu proiectoare 2. a fost de vanzare o bara rosie uitate in unul din anunturile recente de pe 4tuning cu 70 de roni in stare buna 98 la suta asa ca nu mai posta ca nare rost This post has been edited by tilicaru: 23 Feb 2009, 19:11 |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
miliady |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 106 Joined: 6 January 08 ![]() |
chiar am la vanzare 4 jante tabla cu anvelope vechi cu 100 ron... si alte 4 table cu 70 ... fara anvelope
![]() ia sa te duci tu la magazin sa iti iei grila de GTT cu 55 ron... daca e grila de gtt la 55 ron cumpara-mi si mie 3 bucati te rog. iti dau 60 ron pe bucata. hai sa te vedem... chiar te rog si daca la bara rosie cu proiectoare te referi la bara de la noshperatu.... sa te uiti mai bine si ai sa vezi ca e bara de GTX GTX .... din PLASTIC. mai uita-te mai bine inainte sa vorbesti aiurea.... bara de GTT sau GTE din FIBRA nu ai sa gasesti in stare buna si ieftina. bafta la achizitie... This post has been edited by miliady: 23 Feb 2009, 21:36 |
--------------------
Reno
5
- IF 03 SHU IF 30 SHU
1987 GTT / 1990 GTT(ex. GTR) EBS Cabrio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 11:05 |