Volan stramb
![]() ![]() ![]() |
Volan stramb
pegas |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|||
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
1. Verifica bascula.
2. Indreapta rotile si masoara pe plan orizontal distanta dintre roata si aripa. Daca este aceeasi si pe stanga si pe dreapta atunci e ok, daca nu... |
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Mai intai le ceri sa-ti vada daca ai jocuri pe partea dreapta (bieleta, capat de bara) si apoi faci geometria.
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
ok. deci, le cer o diagnosticare directie, corect? ca trebuie sa le zic la telefon cand fac programarea pentru ce fac programarea.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai depinde unde mergi ... la service-ul la care ma duc eu pentru geometrie poti cere (fara programare) sa-ti verifice doar "unghiul" sau sa-l verifice si sa-l corecteze daca este necesar (taxe diferite). La verificare iti spune si daca ai probleme "prin zona"
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
si mie imi trage putin dreapta dar de dupa ce am montat cauciucuri de iarna la vreo luna. poate fi unghiul de cadere? daca am garantie inca, se plateste daca vreau sa-mi faca unghiul? sau mai astept pana pun cauciucurile de vara?adica vreo saptamana doua
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca este unghiul de cadere. La fel am patit si eu, chiar de cand am cumparat masina. S-a dovedit ca "greutatea" rotii dreapta era diferita de cea din stanga, vorbim de rotile fata, verdict dat de service-ul reno. Solutia a fost permutarea rotilor. Reglajele directiei in garantie se fac in limita a 1000 km, dupa 1000 km platesti.
|
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
KATANA cine ti-a zis ca reglajele directiei se fac in limita a 1000 km? Din ce stiu eu garantia acopera in limita a 50.000 km sau 2 ani din bara in bara.
Poate ne lamureste cineva care lucreaza la Renault. |
--------------------
.
.
.
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mecanicul de la service-ul autorizat reno (nu nominalizez). De acord cu ce spui tu ca "garantia acopera in limita a 50.000 km sau 2 ani din bara in bara" dar doar pentru defecte. Un reglaj al directiei poate fi necesar nu neaparat ca urmare a unui defect ci ca urmare a exploatarii sau a unei exploatari defectuoase (vezi exemplul celui care a initiat topicul).
Ca drept dovada ca am platit aprox 140 RON proba de drum si permutarea rotilor. |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:13 |