jenti 14" pentru megane 1?
![]() ![]() ![]() |
jenti 14" pentru megane 1?
florynn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
- B 57 UIX
1997 1400cc 55 Kw
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate, singura problema care se poate sa o ai, este la ITP sau vreun control in trafic. daca nu ti-s trecute in talon... oricum este bine sa mentii diametrul rotii si pt. asta iti recomand sa folosesti site-ul asta ...
http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html Pe Megane 1 Phase 2 vin cu 15" dn fabrica...si merg chiar si de 17" Cumnatul meu a avut pe coupe-ul lui jante de 17" omologate de TUV-ul german si trecute in Brief cand a adus-o din Germania |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
florynn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 February 09 ![]() |
ai dreptate in legatura cu cei de la ITP sau RAR . MULTUMESC
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
- B 57 UIX
1997 1400cc 55 Kw
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
La masina din semnatura sunt pe 15" din fabricatie. E adevarat ca e faza 2, dar nu cred ca sunt diferente structurale atat de mari incat sa nu mearga si de 15" pe faza 1, cum e masina ta.
Cauta in manualul cu care s-a vandut masina. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
pentru meganul meu din 2000 sunt pe 15
![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
Renaultmylife |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 August 08 ![]() |
Pe meganul meu am tot de 15" asa a venit din fabrica.
|
--------------------
Renault
Megane
2000 Expresion
|
|
myllenyum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 November 07 From: Sibiu ![]() |
Am o intrebare... si-a pus cineva pe un renault megane 1 faza 2 jante de 16 cu cauciucuri de 205/55/R16???
Eu in talon am 185/60/R15 dar am facut rost de niste jante de 16. Am folosit calculatorul postat mai sus dar imi da o diferenta de 4.81% in timp ce ei recomanda o diferenta de +/- 2.5%. Pe masina actual am 185/65/R15 si merg fara probleme. Am probat unele de 195/45/R16 si de asemenea merg dar problema mare e talonul ca la gropile din tara praf le faci... si cauciucurile si jantele... si vroiam sa pun unele cu talon mai mare ... m-am gandit la 55 cred ca mai mare nu se poate pune si daca tot pun alte cauciucuri cred ca se pot pune mai late.. am pus cele de 195 si din cate am vazut cred ca ar intra si cele de 205. Deci cine si-a mai pus anvelope de dimensiunea asta pe renault megane 1 faza 2... se poate sau nu ?? Nu ma intereseaza faza cu itp-ul... daca merg puse se pot face si actele necesare dar ma intereseaza daca merg sau nu. Multumesc. This post has been edited by myllenyum: 7 Mar 2009, 15:33 |
--------------------
renault
Clio IV
2018
|
|
nflo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 08 ![]() |
eu am de 14"
am cumparta de iarna de 15" si imi freca, daca aveam masina plina, adica 5 persoane, sau daca dadeam in vreo groapa ideea care e: daca in carte scrie o treaba, mergi pe treaba aia. ca e mai bine |
--------------------
renault
megane 3
2011 megane 3, 1,5 DCI BREAK 12.2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:11 |