Kit Distributie, cum imi dau seama daca a fost schimbat?
![]() ![]() ![]() |
Kit Distributie, cum imi dau seama daca a fost schimbat?
pfaizzzer |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5Dci
- BV-07-XVK
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Distributia ar fi trebuit schimbata la 60k km, deci inca ar trebui sa se vada destul de bine marcajele de pe curea.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pfaizzzer |
![]()
|
sa-nteleg ca solutia e sa dau jos capacul si sa ma uit la marcaje?
eu m-am mai gandit la ceva: sa vad poate cureaua si rola sunt alta marca decat cea initiala pe masina...si asa e clar ca a fost schimbata dar pe masina fabrica ce marca de kit pune??? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5Dci
- BV-07-XVK
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe masina am avut Gates, iar acum am tot Gates. Ce faci in cazul asta?
Cel mai simplu cred ca ar fi metoda cu marcajele. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
pfaizzzer |
![]()
|
multumesc de sfaturi
o sa ma uit maine sa vad in ce stare sunt marcajele. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5Dci
- BV-07-XVK
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Eu am schimbat sambata distributia (Clio 1.5 dCi al sotiei ,tot la 93.000 km), pentru o vaga banuiala ca era cea originala si asa a fost. Pe rola intinzatoare scria 02 anul si cureaua era f obosita cu toate ca fostul proprietar parea de mare incredere. Cureaua originala era Getz si am inteles ca ar fi cele mai bune eu am pus la fel. Kitul de distributie m-a costat 330 ron dar sunt si mai ieftine (curea Bosch si rola inna la 300 ron sau kit dayco 325 ron), cu manopera se descurca fiecare cum poate.
Parerea mea : schimb-o si stai cu inima impacata. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
pfaizzzer |
![]()
|
cristibz, cred ca ai f mare dreptate
16 Feb 2009, 22:04: mai am o intrebare: unde gasesc si eu un kit "getz"? poate careva sa-mi dea un link sau ceva? This post has been edited by pfaizzzer: 16 Feb 2009, 22:04 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5Dci
- BV-07-XVK
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Eu l-am luat de la un magazin de piese din Bz, cauta si tu la magazine de piese auto trebuie sa gasesti.
17 Feb 2009, 17:32: ![]() This post has been edited by cristibz: 17 Feb 2009, 15:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am achizitionat si eu un clio de curand. e din 2002 si km 103000. problema e ca nu am garantia ca km sunt reali si deci nu am garantia ca kitul de distributie a fost schimbat la timp. am inteles ca sunt niste teste la anumite service uri care pot determina daca trebuie schimbata sau nu distributia. stiti vreun astfel de service?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai sanatos atunci cand iti cumperi o masina la mana a doua si nu esti sigur de istoricul ei in ceea ce priveste intretinerea e sa ii faci minim un schimb de ulei, filtre si distributia.
Si incepand din acel moment iti urmezi intervalul de revizii din cartea masinii. Asa uitandu-se la cureaua de distributie, role si la cureaua de accesorii un mecanic iti poate da o estimare a kilometrilor dupa care ar trebui sa o schimbi. Problema e daca te risti sa il crezi si sa mergi kilometrii aia cu masina. La tine ar trebui schimbata la 120.000 km, daca nu ma insel, dar daca nu a fost schimbata la 60.000 km??? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
pfaizzzer
Cit ai dat pe masina? S-o stapinesti sanatos. Bine ca ai schimbat si distributia. |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
capry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 July 09 From: buzau ![]() |
cristi bz unde ai schimbat distributia in Buzau . Am si eu un dci din 2005 cu 74K fara distributie schimbata si as vrea sa cumpar piesele si sa o schimb . De unde ai luat kitul de distributie ? Stie cineva din Buzau ? , nu de altceva dar la reprezentanta oparatiunea costa 1800 lei!!!
|
--------------------
renault
Laguna 2 1.9 dci
2004
|
|
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
eu am schimbat o acum 20 de mii adica de vreun an si umpic la reprezentanta si a costat 500 de lei toata operatiunea la renault baia mare!de acum un an asa mult a crescut 1800?sau in buzau sunt atat de scumpe?
![]() |
--------------------
renault
clio
2002 expression,1.5 dci
- MM88LTI
|
|
Arthur_Voievod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 July 09 ![]() |
in cazul in care nu este schimbata f la timp ,km ce s.ar strica rau la motor? am inteles k se rupe ceva...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006/1.4 8v 75CP
- IF 03 VIU
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Se rupe rauuuu...mai ales la motorina
![]() ![]() ![]() P.S. Nu fac reclama mascata ....heheheh |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:32 |