Detector radar pe USB, pentru cei cu Car Pc si CarPuter
![]() ![]() ![]() |
Detector radar pe USB, pentru cei cu Car Pc si CarPuter
dragos_alx |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mi se pare complicata chestia si sigur costisitoare .Mai degraba cauti radar care se monteaza in grila fata sau in spoiler undeva -senzorul- ,iar displayul cu circuitele ,difuzor si ce mai are el pe acolo undeva in bord ,pe sub volan .Stiu pe cineva care are si e super tare ,nici nu se vede .Cat despre pret nus sati spun pentru ca la el era deja montat cand a luat masina .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ms de idee. si la asta m-am gandit. insa este ca o masura de back-up, in cazul in care nu resusec pe usb. ceea ce zici tu, am mai discutat cu cineva. aparatul cu tot cu montaj l-a dus la 2200 ron.
oricum, mai astept idei....inca e legal cel din geam ![]() |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
2200 ron
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Daca se interzic detectoarele de radar pasu urmator e statia ca la tiristi.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca se interzice, detectorul isi va gasi locul in tetiera
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 13:54 |