Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Urme de ulei so o chestie ruginita

ricochet2
post 7 Feb 2009, 20:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Iar o sa zica Johnny ca ma alarmez unde nu e cazul. Dar nu strica sa intrebi. Azi, fiind o vreme frumoasa si cu mult soare, asteptand in parcare pe maica-mea sa iasa din magazin, am zis sa vad ce mai am pe sub capota. Am deschis capota si m-am uitat cat am putut. Soarele batea chiar deasupra asa ca am avut o vedere foarte buna. Nu am avut aparatul foto, dar cu proxima ocazie, il iau.

Pe langa una alta, am observat ca la iesirea din cutia de viteze a ambelor planetare si la o imbinare (nu ma intrebati ce, ca nu stiu, dar daca pun poze, o sa stiti precis), am vazut urme de ulei, sau vaselina, sau ce o fi. O chestie uleioasa si cu murdarie. Nu era mult, dar stau si ma intreb daca e normal. Un alt lucru care m-a cam speriat e un element de sustinere (cred ca al motorului, dar poate fi si altceva), care e ruginit destul de rau. Cand o sa pun poze, va rog sa va uitati daca e cazul sa ma panichez si sa fug de colo colo in disperare. De unde rugina aia, nu stiu, ca am luat la bani marunti tabla de pe masina, si inauntru si afara si nu am vazut urma de rugina.

--------------------
Renault Laguna Concorde 1.6 16V 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Johnny78
post 10 Feb 2009, 09:15
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Jud. Bacau

suportul motor nu cred ca e.
verifica semeringurile planetarelor ca sa fii sigur...

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 20:32
Dacia