Folie autorizata, anunt firma la care am CASCO?
![]() ![]() ![]() |
Folie autorizata, anunt firma la care am CASCO?
Duyu |
![]()
|
||
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu deja am facut poze cu acele stikere si nu a comentat nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pai nu prea au ce sa zica... adica daca ar avea vreun defect s-ar vedea pentru ca stickerele astea nu sunt abtibilduri (cum erau alea care se dadeau la guma pe vremuri
![]() In legatura cu folia ma puteti ajuta cu un raspuns? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
E prima data cand aud de asa ceva.
Si vorba aia...daca nu auzi de un lucru inseamna ca nu exista. ![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Duyu |
![]()
|
Pai intreb si eu... Ma gandeam ca poate pot trece folia pe polita casco ca imbunatatire... La o eventuala spargere a vreunui geam (Doamne fereste!) sa-mi fie schimbat si geamul si sa fie montata si folia... Nu stiu daca este posibil... De asta intreb.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Se poate trece. Daca ai facturade la montarea foliei, ceri atasarea unui act aditional la polita, platesti o suma suplimentara si o sa fie inclusa si folia in asigurare.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Duyu |
![]()
|
Ok... Am inteles... Multumesc. Asta am de gand sa fac
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
intrebare pt cei care sau intalnit cu garcea din cauza foliei neomologate.tocmai am ramas fara talon si trebe sa dau folia jos sa ma duc la rar sa primesc stampila ca sunt curat si sa imi recuperez talonul,dar la rar trebuie sa dovedesc ca am platit si amenda?pt necunoscatori 540 ron sau 270 in 48 ore.
This post has been edited by ionutz_87: 31 Jul 2010, 06:07 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
sincer nu stiu (ma gandesc ca trebuie sa o fi platit, si pe urma sa mai platesti si la ei 80-100 pentru itp). mai bine dadeai folia jos de fata cu militianu. mai bine nu te zgarceai si puneai folie autorizata rar.
ce pot sa iti recomand, e sa te duci la un itp oarecare sa iti dea ei stampila. cica nu trebuie sa mergi neaparat la rar. cineva a fost la un itp udneva si a rezolvat de acolo problema. uite aici in postul 8 spune. poate te ajuta mai mult acel topic. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
problema este ca apucasem sa ii dau talonu si pe urma sa dau folia jos si a zis ca dejeaba ma zbat in fata lor pt ca ma prins cu folia pe geamuri era o doamna,domnisoara dornica de afirmare cred.ms pt sfat o sa revin cu amanunte pt alti la care nu le doresc clipe de astea.
|
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
pai nu mai avea motiv sa iti ia talonul. nu mai aveai folia pe masina. deci nu se dovedeste suspendarea talonului pana la urma. si cred ca nici martori nu a avut si nici poze nu ti-a facut cu folia pe masina. dar oricum, e exces de zel sau abuz chiar, ca in mod normal trebuia sa iti lase talonul dupa ce ai dat folia jos...si-a batut joc de tine...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
returnarea talonului nu are legatura cu plata sau nu a amenzii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:20 |