apa la tapiteria usilor, dece se umezeste tapiteria usilor cand ploua?
![]() ![]() ![]() |
apa la tapiteria usilor, dece se umezeste tapiteria usilor cand ploua?
costyvoicu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 February 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
- B.14 VMB
2006 1.5 dci 101 cp
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Poate a fost lovita pe partea stanga,altfel nu stiu,ce naiba ma ingroziti cu apa asta in masina,parca ar fi Dacii 1300.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune o poza cu ceea ce crezi tu ca lipseste sa ne dam cu parerea.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
renaultm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 July 08 From: Tg Jiu ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2004/2.1 1.5dci/74kw
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am patit si eu sa gasesc panoul textil ud la usa dreapta spate. am fost la apan si dupa 2 ore jumate cica ar fi dat de capatul problemei. din ce mi-au spus au pus un dop de plastic pe usa cu ceva silicon sinormal punga. nu am putu vedea pina la capat lucrarea ca a venit un sef pe acolo si am fost poftit afara din hala la o cafea.a mai plouat zilele astea dar nimic momentan. acu am alta probleme: s-a uscat panoul si a ramas putin murdar sau patat. intrebare: pot sa-l schimb pe garantie? ca doar s-a murdarit unei deficiente a masinii si nu am turnat eu apa pe el.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu cu panoul textil de pe usa dreapta spate,de ce zic "am avuto",pt ca a disparut prin minune
![]() ![]() ![]() Am mai observat ca atunci cand ploua tare (este de ajuns si 10 minute) se strage apa in buzunarul usii fata dreapta,se prelinge de sub masca difuzorului ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nici o problema nu dispare din senin ... pentru ca reapare tot din senin (Asta' deoarece din cand in cand ... destul de rar mai gasesc apa in buzunarul usii din dreapta fata)
This post has been edited by rino: 30 Jan 2009, 17:54 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
verificati scurgerile din usi. Eventual daca nu se desfunda cand bagati o sarma pe gauri, da-ti fata de usa jos.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
rcosmin, mergi in service sa-ti greseze macaraua, sau sa vada ce agata pe acolo, daca se arde sau se rupe sufa, plangi la cat e una noua
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
am scurgerile din usi desfundate (pentru ca e in lista mea de verificari curente
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
rino, eu iti recomand sa dai fata de usa jos si sa vezi sau verifica chederul de sus al usii. Poate iti picura pe acolo.
This post has been edited by Ryk: 31 Jan 2009, 14:16 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(caktuss @ 30 Jan 2009, 19:58) rcosmin, mergi in service sa-ti greseze macaraua, sau sa vada ce agata pe acolo, daca se arde sau se rupe sufa, plangi la cat e una noua ![]() voi face o vizita la service pt problema asta,cat despre apa in buzunarul usii...mi-au zis ca asa se intampla la megane ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu esti singurul, dar trebuiau sa ti-o rezolve:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=407...dpost&p=1181811 ... daca nu cumva ai inlocuit difuzoarele si ai taiat ceva plastice prin usa! This post has been edited by 19vik: 31 Jan 2009, 18:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
rcosmin: ai avut masina parcata in panta ridicata de bot pe timpul ploii. eu asa am avut-o parcata si curgea pe la geamul din spate. acum astept sa ma sune sa imi schimbe peria geamului.
31 Jan 2009, 21:54: as vrea sa completez ca nu e vorba de scurgerile din usi pentru ca ar trebui sa ai usa jumate cu apa ca sa se scurga prin buzunare sau panoul textil , e vorba de proasta drenare a apei care se scurge pe la geamuri si intre perie se geam. This post has been edited by buzasparta: 31 Jan 2009, 20:54 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
elro |
![]()
|
ai sa razi,este inginer la Service Renault
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
elro |
![]()
|
am fost azi la service,speram sa demonteze fata de usa sa vada de ce merge geamul greu,da de unde,am coborat si urcat geamul dreapta fata sa se convinga ce si cum,le-am aratat cum fuctrioneaza cel din stanga...cel din dreapta coboara sa zic ok,dar la urcare....da sa moara,chiar mi-a ramas si deschis,si prin insistente a urcat(daca este uda culisa)inginerul de la service ma intreaba daca am silicon de bord sa ii pulverizez pe toata culisa
![]() ![]() ![]() ![]() Dupa ce iese din garantie cred ca or sa fie foaret amabili sa o repare,o sa le zic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
Si ce mai astepti ? Ia-le pe rand:
1. Vocea Clientului 2. OPC 3. See you in court! Eu zic ca dupa punctul 1 se rezolva. Maxim punctul 2. Spor! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
greenux |
![]()
|
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
Eu gaseam in buzunarul de la usa dreapta fata apa. Am fost in service si mi-au spus ca din cauza ca am avut lovita oglinda dreapta, corpul ei era usor deplasat si trecea un firicel de apa care ajungea in buzunar. Acum astept o ploaie sa vad daca mai apare apa.
![]() |
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
- B-xy-xxx
2007
|
|
SAILAS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 March 07 ![]() |
Vad aici ca toata lumea se plinge de apa in usi.
Intru si eu in discutie, desi, problema mea e alta: masina are un an. A m spalat-o, bineinteles, de o gramada de ori si manual si la perii si la tunel. Nimic deosebit pina azi. Am fost la spalatorie si dupa ce a limpezit-o, cind am vrut sa ma urc sa o mut acolo unde o stergeau, a venit surpriza. Scaunul de la sofer era ud, mai mult de jumate din sezut, stropi de apa pe volan si pe schimbatorul de viteze, inclusiv consola aceea dintre scaune. Precizare: toate geamurile erau inchise perfect, (la ele m-am gindit prima oara) si nici un geam lateral nu era ud pe interior. Se poate sa intre pe deasupra parbrizului? desi plafonul era uscat. Ca altfel nu vad cum a ajuns apa pe volan. ![]() Ceva idei? Cu ceva luni in urma, pe o ploaie sanatoasa, stateam la stop cu mina pe schimbator si mi-a cazut o picatura de apa pe mina. Atunci am vazut umezeala la grilajul acela micut de deasupra oglinzii, dar au fost doar citeva picaturi. Am crezut ca e condens. Apropo, grilajul ala micut ptr. ce e? Doar design? This post has been edited by SAILAS: 23 Feb 2009, 20:59 |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
ESP,Xenon,Mp3,etc. Ai grije ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti !
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate pe la parbriz sa-ti ajunga apa pe scaun. N-ai inchis usa bine, daca geamurile zici ca erau inchise.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
SAILAS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 March 07 ![]() |
M-am gindit ca poate a picat pe volan si de acolo sa fi sarit pe scaun.
Oricum o sa ma duc la service, dar ce sa le spun la aia? |
--------------------
Megane Sedan
Privilege 1,5DCI 105HP,
ESP,Xenon,Mp3,etc. Ai grije ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti !
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Unii "spalatori" deschid usa si iti spala cu jet pragurile si balamalele usii. De cele mai multe ori la aceasta operatie intra destula apa in masina. E bine sa stai cu ochii pe ei si sa-i opresti daca vor sa faca asta. La fel si cu deschiderea usitei de la rezervor si spalarea cu jet.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:49 |