Bare portbagaj pentru suport ski si snowboard, Stie cineva ceva?
![]() ![]() ![]() |
Bare portbagaj pentru suport ski si snowboard, Stie cineva ceva?
Radu_Ionut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 19 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1,4 16v 100CP
2007
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pe aici te-ai uitat?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
daca vrei sa accepti un sfat:
nu cumpara alte bare transversale decat Renault, Thule sau Montblanc. Parerea mea este ca cele originale arata cel mai bine, nu ies barele in lateralul masinii. Si suport de ski Thule. Si atentie ca latimea barelor sa coincida cu cea a suportului de ski; daca nu, vei avea nevoie de adaptor. Si pentru ca intreba cineva...nu dati banii pe montaj in service (spunea careva ca il costa 1,5 mil). Daca aveti 2 maini si macar un ochi e suficient sa montati singur tot. Absolut totul vine cu instructiuni de montaj si cu scule, chei inbus sau speciale(daca nu le scoate vreun binevoitor) Pret suport original Renault negru: 120E (ianuarie 2008) in Germania. Pret suport de ski Thule: 3 mil, cred (2007) - pt. 4 skiuri sau 2 placi Adaptor bare late, suport ingust: 30E This post has been edited by crosbyx: 20 Jan 2009, 13:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Bare am cautat si eu la greu. Cele mai ieftine pt Megane le-am gasit la www.portbagaj.ro, sunt produse de o forma spaniola, Cruz, si costa cam 65 de euro cu TVA. Le-am vazut, nu-s superbe, dar merg, par solide. Cred ca pe astea o sa mi le iau pâna la urma. Acuma de iesit inafara ies cam 3, 4 cm, dar atata timp cat nu sunt mai late decat masina, nu vad care ar fi problema.
Mai sunt apoi Automaxi, Atera, Mont Blanc, pe la 100 - 120 de euro aproximativ cele negre. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
nu stiu cum costa 1000ron la reprezentanta cand eu tot de acolo le-am cumparat si au fost speciale pentru megane cu profil aerodinamic cu zgomot redus cu cheie etc 520ron.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:12 |