corp clapeta 1,6 16V, curatire corp clapeta
![]() ![]() ![]() |
corp clapeta 1,6 16V, curatire corp clapeta
alyn79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
e cam greu sa o faci singur...sunt suruburile asezate naspa....eu m-am uitat la cei de la service cat au stat sa se chinuie sa dea toata tubulatura de la filtru de aer jos....poze nu am..dar iti recomnad sa te duci cu ea la un mecanic
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
este la tutoriale Megane II, operatiune relativ simpla daca ai spirit practic:
http://reno.ro/index.php?showtopic=115370&...dpost&p=1416508 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
nu e acelasi tip de motor
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
alyn79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 October 07 ![]() |
astazi am dat filtrul de aer jos si se vede in spatele lui, acolo unde cred eu ca e clapeta, f multa umezeala, cred ca e ulei imbacsit. oare de la ce? astia la service spun ca e tare greu de curatat corpul clapeta, fiind asezat intre motor si caroserie. sa ma duc totusi la service sau sa astept caldura si sa demontez singur?
![]() |
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
Vallybz |
![]()
|
eu ti-am zis k stiu cat s-au chinuit la mine sa o curete...aia e clapeta....
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
oliver twist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 February 09 ![]() |
salutare! se pare ca este aceasi problema la toata lumea cu variatia de relanti. intr adevar trebuie curatata clapeta si verificate bobinele ,dar faza cu reinitializarea este adevarata.fara reinvatarea comp bord turatia ...dupa curatare se va comporta ciudat in jurul valorii de 1000 rpm dupa care se va stabiliza treptat dupa ce toti parametrii vor fi calculati de catre comp bord(ajustarea parametrilor in functie de consumatori-lumini ,player ,clima..s.a.m.d.) . pt doritori va pot da nr.unui baiat din buc. si cu siguranta va va rezolva orice problema legata de megane.
![]() |
--------------------
renault
megane 1 coupe
2002
- GL-07-HOW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:00 |