Tuning Megane1
![]() ![]() ![]() |
Tuning Megane1
zero_oxigen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 11 January 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2511tp2.jpg ( Size: 75.51k ) Number of downloads: 634 |
||
--------------------
Renault
Megane1
1999
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
sunt cateva firme care aduc pe comanda elemente de tuning pt. masini in Timisoara ... totul e sa iti gasesti in catalogul lor elementele care iti plac si sa iti convina pretul.
arunca o privire pe sectiunea Intalniri Tm ... vino la o intalnire si discutam mai pe larg acolo ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
zero_oxigen |
![]()
|
eu am cautat pe google .... tuning timisoara.....tuning shop....tuning store ... tuning megane 1....si majoritatea care leam gasit erau fie din alta tara...fie nu aveau piese pentru hb fie erau scumpe...ma refer la 300 si ceva de euro numa un spoiler....si totusi este cam scump.....singurul site...care l-am gasit....avea multe produse pentru tipu asta de masina......dar nu mi-au raspuns inca la mail....e din TG Jiu....sper sa imi raspunda....daca e cineva din TG jiu si stie ceva de Sirlami Tuning.....daca a cumparat cineva de acolo....daca stie cat is de seriosi....am gasit pe siteu lor preturi foarte convenabile....insa cum am mai zis nu mi-au raspuns la mail....si nu prea cred k is seriosi din cauza asta
![]() |
--------------------
Renault
Megane1
1999
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
asa este, sunt cam scumpe ... insa cam astea sunt preturile cand vine vorba de tuning
![]() This post has been edited by adrian mgn: 11 Jan 2009, 13:10 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
zero_oxigen |
![]()
|
acum nu o sa ma duc sa iau din piata .... kit deala cu 1 mil spoileru cum gasesc pentru dacia 1310 .... dar nici 350 de euro o piesa....mai bine o las asa si ii pun folii pe geamuri...schimb farurile si stopurile si mai pun si folii dealea mai mai pentru masina......sa schimb culoarea pe jumate
![]() Attached thumbnail(s) letuneurdu33_1107108534_megane_tuning.jpg ( Size: 48.23k ) Number of downloads: 779 |
--------------------
Renault
Megane1
1999
|
|
adrian mgn |
![]()
|
arata ... insa si asta are un body-kit pe ea
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
zero_oxigen |
![]()
|
are doar praguri....nu are spoilere
![]() |
--------------------
Renault
Megane1
1999
|
|
adrian mgn |
![]()
|
spoiler nu ... dar daca te uiti atent sub bara fata ai sa vezi ca are o prelungire aerodinamica de efect.In opinia mea arata mult mai bine cu ea + bara originala decat multe alte Meganuri cu spoilere.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
zero_oxigen |
![]()
|
si totusi nu are nimeni prelungiri in genu celor din poza??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:40 |