macara geam
![]() ![]() ![]() |
macara geam
drogbr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- BR-87-DRO
2005 Privilege
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Stiu ca poate astepti mai multe detalii. Eu zic ca ai 2 variante: ori desfaci tu sa vezi despre ce e vorba, ori mergi la service. Astept si eu detalii mai avizate.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
salutare
Cu siguranta s-a rupt ceva pe-acolo ... poate fi sufa sau poate fi si una din celelalt piese de plastic. Eu am schimbat prin septembrie macarau de la geamul dreapta fata. Nu e foarte greu dar ai nevoie de cel putin 2 persoane. Mie mi-a luat vreo 2 ore dar se poate si mai repede. Sfat prietenesc (pentru a evita greselile facute de mine) ... sa nu te apuci sa tragi de macara in stanga si in dreapa s-o scoti afara, pentru ca e prinsa sus de geam. Incearca sa pastrezi contactul electric pus pe macara si sa te mai joci de acolo. Dai geamul mai jos, sau mai sus, depinde cum ai nevoie si scoti clemele din geam. Apoi e relativ simplu. Oricum ... sa eviti sa te duci in reprezentanta pentru ca e ceva ce poti cu siguranta shimba singur. Daca ai vreun mecanic mai ieftin poti apela la el pentru a-ti proteja nervii ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Salut,
Inainte de deschide un nou topic cititi regulamentul si CAUTATI ce va intereseaza utilizand functia SEARCH .Daca nu aveti timp cititi aici http://www.reno.ro/Probleme-cunoscute-Laguna-t98582.html inainte de a deschide un nou topic. Sau sa va ajut pot sa va dau un alt indiciu: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=51044&hl=geamuri |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(ovidy @ 10 Jan 2009, 19:13) Stiu ca poate astepti mai multe detalii. Eu zic ca ai 2 variante: ori desfaci tu sa vezi despre ce e vorba, ori mergi la service. Astept si eu detalii mai avizate. da sau mai bine cauti...ca este baritai topicul...... Doamne Ajuta si ...trage geamul ca este frig afara ! ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Si la mine e aceeasi problema,dar pana la primavara cand se mai incalzeste,pot sa mai astept.La mine geamul de la sofer nu pot sa-l mai deschid,dar vorba lui @przamfiri,e frig afara si las geamul inchis
![]() ![]() Baftalo..... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
si la mine aceeasi problema a aparut de cateva zile se aude un zgomot urat si nu se mai lasa geamult de tot jos..
This post has been edited by kamikaze69: 10 Jan 2009, 22:38 |
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
- MS10GLI
2001 Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
La mine se lasa normal in jos,dar cand urca,vrea sa urce,dar defapt coboara cu toate ca eu yi dau comanda de inchis.Nu stiu ce poate sa aibe,poate cablul o fi de vina,inca nu stiu.
|
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
asa a facut si la mine prima data dar acuma a cedat cu totul nu stiu ce are si e prea frig afara acuma sa ma uit
![]() This post has been edited by kamikaze69: 11 Jan 2009, 00:14 |
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
- MS10GLI
2001 Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
ghita1984 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
ca tot vad ca sunt probleme am si eu cateva piese dintr-o macara de laguna 2 fata! sticat la ea este o sufa si una din piesele albastre! sper sa nu-mi iau "amenda" pt asta dar poate sunt unii din voi care aveti probleme cu ce am eu prin magazie!
|
--------------------
dacia
logan
- is-22-ghi
2006 dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|
Yutcaru |
![]()
|
Multumim Ghita de oferta......eu in primul rand tre sa ma uit sa vad ce Dumnezeu are,ca sa stiu exact, si dupa aia sa incep sa schimb/cumpara ce imi trebe.
|
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
dumitru23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 453 Joined: 9 January 09 ![]() |
am o laguna 2 si are probleme cu geamul dr. fata. se aude motorasul dar nu coboara si nici nu urca. Un prieten mi-a zis ca e sufa rupta dar ca aceasta e capsulata pe motoras si trebuie schimbat cu totul. Daca ma poate ajuta cineva?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002
|
|
Yutcaru |
![]()
|
Acea sufa nu e capsulata si se poate schimba,numai ca e putin mai greu de gasit cablurile ( la grosime ma refer ), care sunt 3 la numar.Daca dai un SEARCH o sa gasesti mai multe topic-uri despre aceasta problema + unele rezolvari partiale sau totale.
Se poate folosi si cablul de frana de la bicicleta,numai ca singura problema este grosimea cablului de frana fata de cel original.Da un SEARCH si vei gasi rezolvare si pt cablul mai gros. Baftalo..... 11 Jan 2009, 16:44: Daca te ajuta,exista de cumparat pana in 350 de lei macara de geam fara motoras,deci daca ar fi capsulat s-ar vinde cu tot cu motoras.... This post has been edited by Yutcaru: 11 Jan 2009, 15:44 |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
ioncojocariu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 August 08 From: BRASOV ROMANIA ![]() |
salutare.am si eu o mica problema cu geamul de la sofer si ma antrebam daca a mai patit cineva la fel.merge an trepte apas pe buton coboara putin eliberz si apas iar mai cobora putin pana ajunge jos trebuie sa tot apas de vro 5-6 ori si la ridicare la fel
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
- BV-79-XXL
2001 1.9 dci
|
|
Yutcaru |
![]()
|
Daca ai schimbat de curand bateria la masina sau ai decuplat-o de tot pt cateva minute trebuiau setate si geamurile de la masina, si anume:
- fiecare geam trebe deschis maxim si apasat pe buton pe deschis aprox 30 de secunde pt a se memora pozitia minima a geamului......la fel trebe facut si cand il inchizi,cand geamul e sus tii ridicat de buton aprox 30 de secunde pt a fi memorata pozitia maxima. - trebuie repetata aceasta operatie la fiecare geam fata/spate sus/jos si dupa aia va merge geamul bine ci nu in trepte ca pana acum. Baftalo..... |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Sunt de acord cu Yutcaru ,numai ca cu o singura precizare ,nu trebuie sal deschizi si sa tii apasat 30 ,cum este el inchis tii pe buton cateva secunde max 10 pe pozitia de inchis si atat ,iar operatia asta se face doar la geamurile cu impuls ,adica care apesti odata pe buton si urca sau coboara detot singure ,la celelalte nu trebuie .Eu numai la sofer am de asta si de aia zic
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
corect !!!
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
ioncojocariu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 August 08 From: BRASOV ROMANIA ![]() |
salutare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
- BV-79-XXL
2001 1.9 dci
|
|
Yutcaru |
![]()
|
De asta suntem aici ca sa ajutam cum putem, pe fratii nostri Lagunisti si nu numai.Stii cum e:toata viata ai de invatat cate ceva.
Bine ca e totul in regula si..........baftalo si multe drumuri fara incidente si probleme ![]() |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
ioncojocariu |
![]()
|
mersi la fel.
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
- BV-79-XXL
2001 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:55 |