Problema ambreiaj, Scartie cand apas pedala
![]() ![]() ![]() |
Problema ambreiaj, Scartie cand apas pedala
De Giacomo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Laguna I 2000
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
da....
Nu e grav. Se greseaza boltul pedalei si gata... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
De Giacomo |
![]()
|
Salut. Ne-am intalnit o data la dl. Parvulescu. Nu stiu daca iti mai aduci aminte, eu eram cu masina cu problema la ventilator si sigurantele ascunse.
Pot sa o gresez eu sau trebuie sa ma duc la un service? |
--------------------
Renault
Laguna
Laguna I 2000
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
salut
te tin minte poti sa o gresezi tu sau vb cu baietii acolo... pozitia de lucru ti-e deja cunoscuta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
De Giacomo |
![]()
|
Pai si cu ce zici sa o gresez? Vreun spray ceva? Unde o gresez? Acolo unde intra tija de la pedala??
Poate rezolv fara sa ma mai duc la ei momentan. Oricum vreau sa ma duc sa vad cum mai stau cu franele. |
--------------------
Renault
Laguna
Laguna I 2000
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine scartaie scaunele si bancheta. Ma streseaza. Pentru asta e o solutie, Johnny ? Mi-e ciuda ca nu zdrongane bordul sau la trenul de rulare ca la altii, dar in schimb scartaie scaunele.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
se repara doar prin schimbare...
sau reconditionare desi eu nu am auzit sa faca cineva asta in Romania... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ai ai ai. Imi imaginez ca face o gramada de bani. Si nu cred ca merita.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
@ricochet
Pai nu prea.... @De Giacomo pedala mai poate astepta, daca nu te incomodeaza la condus |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pe de alta parte, s-ar putea sa fie usile de pe spate. Sau poate altceva ? Oare partea din spate a masinii nu se putea sa se fi lasat cumva si de asta sa scartaie ? Nu stiu, o usa, bancheta, nu stiu, ceva din interior oricum.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
de obicei, "greierii" de pe spate apar de la plasticele care sustin placa de separare dintre portbagaj si habitaclu...
se rezolva prin demontare integrala si montare de bucsi artizanale din cauciuc sau izopren... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca faci reconditionare la scaune (cele fata)..cu toate ca inca la laguna nu am auzit sa fii facut cineva ...poti apela la un tapiter,iar dupa ce o ramas scheletul scaunului la un tinichigiu,care sa mai dea unele puncte de sudura,ici-colo,unde mai este nevoie...apoi inapoi la tapiter sa-i faca o croiala noua.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
De Giacomo |
![]()
|
@ Johnny78 Pai nu ma deranjeaza la condus, dar ma gandeam sa nu fie alte probleme. Cu vana de relanti, imi poti da cumva vreun sfat? Mersi
|
--------------------
Renault
Laguna
Laguna I 2000
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 11 Jan 2009, 11:15) de obicei, "greierii" de pe spate apar de la plasticele care sustin placa de separare dintre portbagaj si habitaclu... se rezolva prin demontare integrala si montare de bucsi artizanale din cauciuc sau izopren... Ma poti ajuta in chestia asta ? daca sunt ceva poze, m-ar ajuta mai mult...............am o gramada de greieri...........si nu stiu cum sa le inchid gura. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
din pacate inca nu m-am apucat de ucis greieri, dar gasesti o explicatie prin toata thread-urile, de la unii useri.
nu mai tin exact minte dar cineva a facut-o deja...Parca era din Ruse, Bulgaria |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 15 February 11 ![]() |
salutare tuturor sant nou pe acest forum dupa cum sigur vedeti
si as avea si eu o intrebare cum se numeste chestia aia din capatul pedalei de ambreaj e o chestie de plastic si vine cablu prins de ea. va multumesc PS AM O LAGUNA DIN 98 1,9 DTI |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
titibalan97 |
![]()
|
nu stie nimeni?
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Pune si tu o poza daca ai acces si poti sa pozezi ca nu-mi dau seama despre ce vrei tu sa intrebi.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Nu stiu cum se numeste, dar stiu ca hittch cauta asa ceva el iti poate da mai multe detalii.
P.S. o gasesti numai la reprezentanta, dar oricum e ieftina udeva in jur de 30 ron daca mai tin bine minte |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
TITIBALAN97 ACEA CHESTIE DE CARE ZICI TU LA PEDALA AM SCHIMBAT-O SI EU LA O ALTA LAGUNA COSTA 40 RON ORIGINAL SI SE NUMESTE AGRAFA PRINDERE CABLU AMBREIAJ[COLOR=red] IN DEZMEMBRARI NU TI-O DAU SMECHERII CA TE OBLIGA SA IEI TOATA PEDALA
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
titibalan97 |
![]()
|
E bine de stiut mersi dar acun am comiso astept pedala sa vina asta e de-ar fi sa pierd doar atat 70-80 delei in plus am luat eu tepe ma grase daca va povestesc ce am patit cu altele va prapaditi de ras
![]() |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
titibalan97 |
![]()
|
eeeeeeeeeeee nici chiar asa
![]() |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
pedala pt tine titibalan
![]() |
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
titibalan97 |
![]()
|
da identica cu a mea sa vad ce fac cu astia azi ca au recunoscut ca e posibil sa fi facut o confuzie nu de alta da banii iam dat o sa le trimit si poze
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
titibalan97 |
![]()
|
mai e valabila oferta cu pedala l_ussu? Cum procedam cu transportul? E CEVA CALE PANA LA MINE LA BARLAD
![]() |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
l_ussu |
![]()
|
titibalan da e valabila oferta ia legatura cu mine prin id mess este exact cum ai scris tu numele meu de pe forum si vb mai multe la tel
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Mutumita colegului de forum l_ussu caruia ii multumesc pe aceasta cale am primit astazi pedala de ambreaj si am si montato si asa mai trec in lista inca o problema rezolvata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
l_ussu |
![]()
|
mersi pentru apreciere TYTY si ma bucur ca ti-a fost buna pedala ,si eu le multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi pe forum la OVES,CYP VFS SI NASHU1111
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
Claudiu eu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 8 January 11 ![]() |
cum va merge pedala de ambreiaj?
adica se apsa greu? opune rezistenta mare? mi-e mi se apasa mai gresu si in plus mai si scartaie .. si ma cam deranjeaza la drum lung ma doare picioru daca am de apasat de mai multe ori pedela de ambreiaj .. dati-mi o sugestie cum sa remediez problema asta va rog 6 Mar 2011, 21:50: scuzati problema de la scriere, dar am o tastatura mai naspa .. ![]() This post has been edited by Claudiu eu3: 6 Mar 2011, 20:50 |
--------------------
renault
laguna1 1.6 , 16 valve
- MM 06 DVS
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:04 |