Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebare despre o reparatie., Am si eu nevoie de niste sfaturi.

twisted
post 31 Dec 2008, 12:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

In primul rand trebuie de inceput un salut si sarbatori fericite la toti si in al doilea rand sa-mi descriu problema.
Recent, ieri mai exact am patit o mica paguba, mi-a iesit un caine in fata pe strada in timp ce ma intorceam in oras (Barlad). Am franat, nu l-am evitat destul de bine, l-am lovit, persoana cu care eram in masina s-a speriat si a dat sa ma ia in brate asa ca fara sa vreau am intrat nitel si in sant, ma rog intr-un final am iesit am ajuns la politie am raportat cele intamplat.
Aia ca de obicei circumspecti dar per total foarte foarte ok. Mi s-a intocmit procesul ala verbal, autorizatia de reparare si mi s-a urat mai multa atentie si spor la reparat.

Bun, acum masina are CASCO deci nu o sa platesc eu reparatia. La ea mi-a busit bara din fata, aripa stanga langa far, si farul care mi s-a deplasat si e putintel zgariat si am inteles ca ar trebui schimbat si ala. Ma rog cred ca mai sunt mici buleli pe la ea dar nu le-am vazut eu. Mentionez ca e prima oara cand mi se intampla asa ceva si chiar nu stiu ce si cum sa fac.

Acu intrebarile mele sunt urmatoarele.

1. E posibil sa se fi busit ceva si pe dedesupt ? La roti, inauntru ... naiba stie pe unde se mai bulesc chestii la ea in cazuri de genul asta ?
2. Dupa ce am citit destule posturi de la rubrica de service-uri autorizate renault inca nu mi-am facut o parere despre asa ceva, asa ca intreb eu, la ce service ma sfatuiti sa apelez ? Care credeti ca ar face o treaba mai buna, in principiu pare o treaba de tinichigerie, ca trebuie schimbata aripa care e sparta si bara, care banuiesc eu ca s-ar brodi perfect daca ai piesele, problema e si de culoare ca am un gri metalizat, pe talon e trecut Maro da ma rog si parca nu as vrea sa se cunoasca diferenta sau sa se duca culoarea pe urma .

So I'm open to suggestions si le astept si accept pe toate.

Later Edit: A si am mai obervat la ea o problema la semnalizarea stanga, cand o selectez incepe normal se aprind becurile cum trebuie dar dupa aproximativ 4-5 secunde de incepe sa faca foarte repede. Numai e acel ritm relativ incet si molcom la semnalizare. Asta se intampla doar la semnalizare la avarii de exemplu nu se intampla asta. Any ideeas on this too ?

This post has been edited by twisted: 31 Dec 2008, 12:34

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Renault Symbol 2005 1.4 16 V @ 98 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AdrianoBoy
post 2 Jan 2009, 10:40
Post #2

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

sal,la multi ani si tie si un an nou mai buna sau la fel de bun ca cel care a trecut.Deci pot sa-ti raspund la o singura problema de a ta adica cu semnalizarea,stai linistit ca nu este o problema mare,eu am patito,adica mi se arsese un bec pe spate stanga l-am schimbat si am uitat sa conectez mufa la tot stopu din spate,si la semnalizare stanga imi facea exact la fel ca tn,nu stiam de la ce este si dupa ceva timp mi-am dat seama ca uitasem sa conectez mufa la stopu din spate.uitate si vezi daca ai conetcatamufa la far,sau daca becu este intreg.sigur de acolo este problema.bafta la reparat o sa ai nevoie.

--------------------
Renault Megane 3 2009/1.5 dCi/107CP
+
ZICALA
post 2 Jan 2009, 11:22
Post #3

Membru incepator

In primul rand La multi ani!!!

Salut,

Am avut o mica problema azi-noapte in timp ce ma indreptam spre Budapesta...

Mergeam lejer ...caldurica in masina...ceea ce nu am inteles eu este de ce au inghetat geamurile spate???

Va rog cei care a-ti mai intalnit aceasta problema sa-mi spune-ti si mie cum sa rezolvat.

Multumesc! multa sanatate!

--------------------
Renault Symbol 2007 - B-32-CNP
+
twisted
post 2 Jan 2009, 12:24
Post #4

Membru incepator

Mersi fain Adriano, intre timp mi-am cam dat seama ce si cum e, e ars becul de la semnalizarea din fata, aia din far, din coltul de sus a farului. Acuma nu stiu ce bec e acolo si de unde Dumnezeu sa cumpar unul, bine sincer sa fiu nu stiu nici daca se poate cumpara unul separat sau e incorporat in far. Daca ai vreo idee ori tu ori altcineva as fi recunoscator ca ma asteapta un drum pana la bucuresti si pe urma drum prin bucuresti si fara semnalizare acolo nu stiu eu cat de sigur si de indicat e sa merg.

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
+
MDD
post 2 Jan 2009, 13:01
Post #5

Membru autentic

From: Otopeni

Hai ca nu e greu ,la becul ala se ajunge relativ usor , il scoti si sigur la orice benzinarie gasesti...de obicei se vand cate doua .
bafta si spor la bricolat.

--------------------
Renault Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva 2012
Aprilia Scarabeo 500
+
twisted
post 2 Jan 2009, 13:03
Post #6

Membru incepator

Aha, mersi de incurajari, e bine de stiut ca daca esti mai novice in astea iti mai sare lumea in ajutor tongue.gif, ca e cate 2 asta nu-i bai, chiar mai bine am rezerva smile.gif).

Insa despre reparatie ... tot nu am nici o recomandare asa mai sincer sad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
+
soryn.syryn
post 14 Aug 2010, 20:12
Post #7

Membru incepator

Azi am patit-o si eu, mi-a lovit o "soferita" masina, a dat cu spatele cu o dubita.
Aripa dreapta spate infundata serios + o ruptura de cca 4 cm exact pe langa stopul din spate- de vezi in portbagaj.

Ce imi recomandati:

1. Se poate inlocui cu totul aripa din spate, merita ?
2. Sa indrept aripa, chituit etc.?
3. Stiti o vopsitorie mai buna ca Reno in Brasov - pretul nu ma intereseaza doar sa fie bine ?

Va multumesc si astept pareri de la cei care se pricep.

--------------------
Renault Clio 2004 Symbol 1.4 8 v - AV 00 AVE
+
adipad
post 15 Aug 2010, 13:07
Post #8

Membru incepator

pune o poza

--------------------
renault twingo 1.2 2003 - bv10ukv
+
soryn.syryn
post 17 Aug 2010, 14:08
Post #9

Membru incepator

O poza.. sad.gif

Attached thumbnail(s)
SA400145.jpg ( Size: 209.6k ) Number of downloads: 131

--------------------
Renault Clio 2004 Symbol 1.4 8 v - AV 00 AVE
+
cmandrei
post 17 Aug 2010, 14:13
Post #10

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

As recomanda inlocuire completa pe stanga spate. Si da se poate face si eu cred ca merita mai mult decat reparatie. Daca era doar infundata ok dar asa sad.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
gelupotzolli
post 17 Aug 2010, 14:33
Post #11

Membru incepator

From: Sibiu

soryn,cand am avut probleme de tinichigerie si vopsitorie, asigurarile mele m-au trimis INVARIABIL la ... !!! citroen !recunosc, am fost intotdeauna incantat de calitate.

--------------------
Renault Symbol 2006 1,4/16v - SB 06 UVI
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 08:43
Dacia