Unghi de cădere la twingo
![]() ![]() ![]() |
Unghi de cădere la twingo
goransplit |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Am mari indoieli ca poti regla ceva. Cauta problema in alta parte.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si eu zic sa cauti in alta parte putin ... intr-un service ... sa se uite putin la telescop, pare a fi ceva de acolo cred eu ... dar mai bine ridicati masina, dai roata jos si vedeti daca e vreun joc vreo problema ... si la masinuta mea e roata dreapta fata "inclinata" spre interior dar in cote (la geometrie) deci nu e foarte grav ... rezolvare ? in 90.000 inca nimic ... posibile: putin modificata prinderea telescopului ca sa "indrepte" roata, sau schimbat mai tot ce e acolo ... spor
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
la putine masini exista reglaj pentru unghiul de cadere.
de obicei acesta e determinat constructiv de ansamblu bascula, telescop, flansa de prindere(rulment). daca exista o modificare evidenta a acestui unghi trebuie cautata cauza intr-o deformare a puntii fata( eventual accident) sau o uzura excesiva a flansei de prindere a telescopului. poti sa-ti dai seama relativ usor daca ridic masina de fata punand cricul sub cutia de viteze sau sub motor. ridici pana ambele roti se dezlipesc de pamant si tragi cu mana de roti |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
goransplit |
![]()
|
pana la urma am nevoie de o planetara dreapta(cea lunga).Cine poate da informatii despre planetara twingo dreapta e binevenit.Mersi!
|
--------------------
renault
twingo
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
As putea sa te ajut eu...in sensul ca iti dau un link la o documentatie. Vad ca ai masina din 1999 (practic pe partea asta nu prea au fost modificari la Twingo din 94 pana in 2007) poate mici insa nu prea cred. Documentatia cu pricina este pentru Twingo fabricat pana in 1997 insa zic eu ca e ok. Mai am si eu una pentru Twingo fabricat dupa 2000 dar e in rusa.
http://rapidshare.de/files/38043918/RTA_-_...ykodav.zip.html |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
siradu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 February 07 From: Bucuresti ![]() |
am si eu aceeasi problema si am schimbat planetara si tot degeaba.
|
--------------------
Renault
Twingo
- CT 14 TOY
2001
|
|
goransplit |
![]()
|
@siradu
si daca ai schimbat planetara ai ramas cu bataia respectiva sau ce problema ai avut?mie imi batea tare la viraj dreapta.Acu totu e bine,deci roata era in regula. |
--------------------
renault
twingo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:02 |