As dorii niste sfaturi despre bord
![]() ![]() ![]() |
As dorii niste sfaturi despre bord
SM-89-CRB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 December 08 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
1989 motor:1237cmc , carburatie
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
te sfatuiesc sa cauti bordul original.
se potriveste si cel de faza 2 din 94 dar trebuie sa faci adaptari in sensul ca mufele sunt pozitionate diferit. Studiaza atent mufele si butoanele si vezi daca se potrivesc.ceasurile de 16V sunt diferite total...sunt marcate pana la 240 km/h pe cand in mod normal sunt pana la 220 si daca nu ai mufa de turometru nu merg. ramai pe original sfatul meu. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 December 08 From: Satu Mare ![]() |
si o mufa de aia nu pot sa obtin de undeva k sa imi mearga si turometrul? sincer imi si place mai mult bordu de faza 2, e mai rotund, e negru, calitatea materialului parca e mai buna...oricum pe pe bordul original nam multe butoante, doar avarii , butonu de dezaburisit luneta, si butonul de la proiectoare, atat!!!
|
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca tii mortisi sa il pui, sa il pui cu cineva care stie ce face....Sa ti-l faca sa mearga si sa nu ai improvitazii artizanale...mai ales ca este vorba de instalatie electrica si ca poate lua foc oricand...
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
ok baieti, am sa merg la un electrician bun care se ocupa de asa ceva....numai ca mi-a cerut 3mil, cam mult zic eu. Mersi mult de sfaturi!
|
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
As indrazni sa spun ca nu e chiar asa de mult.....la urma urmei va avea destul de lucru si de gandit, ca sa iasa treaba ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
daca dau jos bordu, ce as putea reconditiona??? si mai am o intrebare, ce as putea sa fac, caci in timpul mersului, prea tare aud sunetul motorului in masina, parca din spatele bordului vine sunetul prea tare al motorului, nu e antifonata bine???ce a-s putea face?? ms!
|
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Daca dai bordul jos poti face urmatoarele :
-poti matisa si fixa foarte bine instalatia electrica si toate plasticele de pe acolo. - daca nu-ti baga caldura cum trebuie, acum e momentul sa schimbi caloriferul de incalzire si totodata poti reface etansarea blocului de incalzire in care e bagat caloriferul. -legat de antifonare, exista o pasla in spatele bordului dar vei vedea ca este intacta....nu prea se strica aia....zgomotul pe care-l auzi in masina provine din alte cauze (stare fixare motor sau CV pe sasiu sau sistem evacuare catalizator uzat sau tobe sparte sau prost fixate) -atentie cum conectezi toate traseele de la sistemul de incalzire-ventilatie sa le prinzi cum trebuie si sa nu disloci vreo grila de aerisire -poti sa cureti foarte bine de praf in spatele bordului si cam atat....sper ca n-am uitat nimic. Iti recomand sa nu te grabesti si sa stai langa cel care lucreaza. Succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Motorul tau e unul destul de rudimentar... E foarte asemanator cu cel de pe dacie. Nu va fi niciodata tocmai silentios...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
R19-16v are dreptate, dar poti suplimenta materialul de isonorizare in interiorul habitaclului, in spatele bordului sau in exterior, intre compartimentul motor si habitaclu. Poti opta si pentru capitonarea capotei, asa cum este la diesel si chiar scut capitonat... Dar este posibil sa fie mai mare deranjul.
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
o intrebare ?
cum se poate capitona o capota la renault 19? cu ce fel de material sau metoda de lipire pentru ca as vrea si eu sa o fac mai silentioasa un pic si care sunt avantajele si dezavantajele? multumesc |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Cel mai bine este sa iei capitonajul de pe o capota de R19 diesel sau toata capota. Nu ai dezavantaje
Avantajul ...mai silentios afara si in habitaclu |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Singur dezavantaj: daca esti mai comod din fire nu se topeste zapada de pe capota.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
tare asta mi-a placut!!!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
![]() da mai am o intrebare daca nu am de unde sa iau de r19 diesel cu ce fel de material pot sa o capitonez? si ce fel de lipici? |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
Mersi mult baieti pentru sfaturi!!!
|
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 16:35 |