Aburire far Renault Symbol
![]() ![]() ![]() |
Aburire far Renault Symbol
Steffan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 December 08 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol 1.5 dCI, 85 cp
2008
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
nu prea ai ce-i face.....las-o asa sau ia far nou,daca te tine.....ai mai putea s-o faci pe casco
![]() nu vad "o mare belea" in treaba asta,proiectoarele mele se aburesc de noi si nu le-am atins vrodata.....asta e......numa' bine.... This post has been edited by sobolan: 21 Dec 2008, 21:08 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!de cand cu zilele astea ploiase am observat ca pe lateralele farurilor se formeaza condes nu stiu de ce, e adevarat am lovit un caine saptamana trecuta ,[usor zic eu
![]() Ma gandeam sa dau jos farurile sa le spal si sa le fac cumva etansarea cu silicon ,intrebarea mea catre voi este. a mai facut careva asa ceva (etansarea}?,si cu ce ar fi indicat sa le spal? |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Silicon transparent am folosit eu dar la farurile de la dacie; si da a mers. La clio mi se aburea un far pentru ca imi cazuse protectia de cauciuc din spatele farului. Am fixat-o bine si nu am mai avut probleme.
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat mai atent si la alte, Clioturi'si am mai vazut problema asta mai ales colturile de catre interior se aburesc usor ,cred ca e o chestie generala , o etansare cu silicon sper ca va rezolva problema intai o sa verific garniturile din spate sper sa fie de acolo sa nu fiu nevoit sa dau farurile jos.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:13 |