nu stiu ce are
![]() ![]() ![]() |
nu stiu ce are
uscatu' |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 3 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2003,1.9dci
|
|||
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Scoate mufa de la debitmetru si vezi ce face.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce motorina folosesti? Cand au fost schimbate ultima data filtrele de motorina si aer??
Fa un drum inafara de vreo 50-70 de km si schimba la 3500... vezi dupa aceea cum se comporta... Oricum mi se pare ca schimbi foarte repede la 2500...recomandarea mea este 2800-3000 in oras...3000-3500 inafara... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
uscatu' |
![]()
|
Filtrele le-am schimbat acum10mii Km;am facut un drum de 100km si am mers 5min la 4000 ture,in treapta a 3-a,dar la fel acelasi consum.Am fost acum cu a la tester si a aparut :"2 DEF" "Tensiune condensator presiune scazuta" si "Tensiune condensator presiune mare"
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
2003,1.9dci
|
|
gideon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 November 08 ![]() |
Am exact aceeasi problema....dar eu deja nu mai stiu ce sa mai fac...i-am scos in seara asta debitmerul si la fel face....:-s
|
--------------------
Renault
Megane
2002
|
|
uscatu' |
![]()
|
Nu stie nimeni ce inseamna erorile alea?
|
--------------------
Renault
Megane I
2003,1.9dci
|
|
uscatu' |
![]()
|
Poate fi valabila urmatoarea explicatie: "s-a marit diuza injectorului,iar pe tester apar toate valorile normale deoarece injectoarele compenseaza intrele ele dc e vreunul cu probleme"???.Mentionez ca am folosit aditiv (la fiecare 5mii km,de vreo 4 ori)
|
--------------------
Renault
Megane I
2003,1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:34 |