Intrebare:, care stie...
![]() ![]() ![]() |
Intrebare:, care stie...
loganfan2008 |
![]() ![]()
|
||
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(loganfan2008 @ 14 Dec 2008, 09:51) ... de cate ori membrii, moderatorii sau administratorii daciaclub.ro au fost invitati sa viziteze uzina Dacia de la Mioveni si sa participe la un crash-test? ![]() Din moment ce e un forum privat, si nu are nicio legatura cu Dacia, RTR, RMR, de ce sa fie invitati? Sau cum sa fie invitati, dupa nickul de pe forum? |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
intrebarea e relativ buna. nu crashtest, dar avand in vedere ca alte fabrici din lume se viziteaza in grupuri organizate, si dacia ar fi putut sa faca asa ceva cu membrii nostrii si sa propuna ceva. poate macar acum cand e inchisa fabrica, propun o taxa si mai scot si ei un ban
![]() raspunsul e nu, nu cred ca altcineva decat cei care au lucrat/au avut legaturi cu dacia, au vizitat ceva pe acolo. dacia, un pas in urma tot timpul, by renault. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 14 Dec 2008, 11:09) Din moment ce e un forum privat, si nu are nicio legatura cu Dacia, RTR, RMR, de ce sa fie invitati? Sau cum sa fie invitati, dupa nickul de pe forum? pai dacialoganmcv.nl nu este la randul lui privat? sau Ger Nijkamp lucreaza la RTR si nu stim noi?!.... ![]() am auzit ca in uzina, de la anu' (2009) fiecare angajat isi va putea aduce in vizita la locul de munca max. 2 membrii ai familiei PS: un prieten de forum mi-a spus ca atunci cand fac astia in uzina un crash-test, pe o raza de 100 de metrii in jurul laboratorului de testare, accesul tuturor persoanelor este interzis... abia dupa ce se aude acel BUM trecerea este lasata libera.... |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dupa raspunsul lui AlexV as spune ca este o intrebare foarte buna!
Atata vreme cat cele doua forumuri-surori, Dacia.ro si Reno.ro, se manifesta printr-o atitudine obiectiva si echidistanta, ar fi fost frumos din partea lor sa faca cel putin o invitatie de vizita. Rusinica! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
deci, pana la urma facem un mail oficial celor de la vocea.clientului@daciagroup.ro prin care sa ne aratam interesul de a face o vizita in interiorul uzinei sau de a participa la un crash-test?
PS: am auzit ca deja au facut acolo un crash-test cu noul Megane III break This post has been edited by loganfan2008: 14 Dec 2008, 15:39 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La cererile mele de a face o vizita la fabrica mi s-a dat de fiecare data cu flit.
Eu sunt perseverent, o sa mai incerc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(loganfan2008 @ 14 Dec 2008, 09:51) ... de cate ori membrii, moderatorii sau administratorii daciaclub.ro au fost invitati sa viziteze uzina Dacia ... Poate ar trebui un pic reformulata intrebarea, in sensul ca, de cate ori membrii forumului au cerut celor de la Dacia sa le organzeze o vizita? De exemplu, cei de la un forum logan din Ungaria au cerut, si unedva in priamvara 2008 au facut o excursie in grup la Dacia. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=97517&hl= |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
eu vreau o vizita la RTR ca de uzina m-am saturat!....
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Radian, pai uite o facem acum: Invitam Uzina de Automobile Dacia sa organizeze o intalnire pentru daciaclub.ro si reno.ro. Asteptam sa fim contactati prin orice mijloace considera dacia, mesaj pe forum, mesaj privat, email, telefon (il au ei sigur).
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, cu alte cuvinte, acceptam sa fim invitati.
![]() Daca cei de la Dacia vor considera vreodata necesar sa invite cativa reprezentati ai forumului la o vizita de lucru, o vor face cu siguranta. In schimb, daca un grup de membrii ai forumului doresc sa viziteze fabrica, ma gandesc, initiativa ar trebuie sa apartina acelui grup. Sau gresesc? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ma gandesc sa-l intrebam pe colegul din Olanda cum a/au procedat el/ei, si sa aplicam aceeasi metoda. La urma urmei suntem un grup de (ex) detinatori ai produselor lor, si ne-ar place sa vedem cu ochii nostri. Nu cred ca, pusa problema cum si la cine trebuie, nu s-ar lasa
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
AlexV |
![]()
|
radiam, pai mai mult decat sa zicem, "vrem sa vizitam fabrica", nu cred ca avem ce face. sa cerem audiente? la cine? la stroie? e prea ocupat cu criza.
mai mult decat a expima dorinta de a vizita fabrica, ce am putea face? doar sa asteptam sa ne invinte, sa se poata vizita ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Daca v-or vedea cu stickerele cu Daciaclub nu cred c-o sa le pice prea bine
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
AlexV |
![]()
|
da la cate idei au "cules" gratis de la useri?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
ar trebui un premiu ..
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
radian |
![]()
|
Pe de alta parte, si asta-i drept, forumul daciaclub este un "feed back" consistent si mai ales gratuit, pe care multi alti producatori si l-ar dori.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
pentru cei care n-au vazut inca articolul...
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Ger Nijkamp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 28 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:42 |