Portbagaj suplimentar, cum se poate monta un portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj suplimentar, cum se poate monta un portbagaj
gedan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1996
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
O sa razi dar habar nu am si vreau cam de un an sa le dau jos sa spal bine zona cu pricina (e mizerie multa acumulata acolo). Banuiesc ca se ridica un pic de un capat si se trage in fata sau in spate (doar este o sina nu?)
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
da, pare a fi o sina, dar eu am incercat sa-i desfac partile din capat si nu am reusit. ( fara ciocanul de 2 kile!).
poate pe un manual pe undeva ne arata cum se scot ornamentele! eu am trapa textila, dar nu asta e problema, cred ca la toate e la fel. |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Am demontat dar bineinteles ca am reusit sa rup clemele de plastic ce il tine de caroserie.
Tot din cauza ca era multa mizerie sub el am demontat. |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Daca tot ai rupt aia, poti sa ne zici cum se desface ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru gedan
eu am bare pe twingo si nu se prind pe sinele acelea barele sunt thule si vin cu un kit special de prindere pe masina cele din fata se prind sub usa undeva pe la mijloc iar cele din spate se prind intre capota si locasul unde este asezat chederul geamului din spate (daca te uiti cu atentie ai o sageata exact in locul unde trebuie sa montezi suportul) daca dai o cautare pe forum ai sa vezi ca am pus si poze cu barele |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
si cele originale Renault tot asa se prind ca la brasil
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Pai si atunci care e logica la chestiile alea de cauciuc? Asa credeam si eu...ca acopera suportul de prindere portbagaj exterior.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil functie estetica, fiind cea mai ieftina solutie de a masca prinderea tablei acoperisului la o masina low-cost
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Punct ochit _182_ .
Am consultat astazi Dialogys-ul si la piesa aia de cauciuc apare urmatoarea denumire: ORNAMENT PLAFON / Referinta: 7701207988. Deci partea aia este pentru ornament respectiv protectia punctelor de sudura a plafonului si nu are a face nimic cu portbagajul exterior. Inca un lucru lamurit la Twingo. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:38 |