Permis european, E necesar sa ne schimbam "vechile" permise?
![]() ![]() ![]() |
Permis european, E necesar sa ne schimbam "vechile" permise?
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee unde trebuie schimbat? La sectia de politie de care apartin sau numai in Pipera la faimosul centru al Politiei Rutiere?
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
La faimosul centru
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
2012 e termenul limita la care toate statele UE trebuie sa elibereze doar permise europene. Cele actuale sunt valabile pana expira.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
TheAce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 June 08 ![]() |
Dar se pot preschimba la cerere, sau trebuie un motiv gen: expirare, schimbare domiciliu...pierdere ?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer Invite 2.0 DiD
2008
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Se pot, cel putin asa au zis la stiri..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie mi-a expirat si am primit modelul nou...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E identic (ca dimensiuni) cu precedentul sau la primavara tb sa imi cumpar un portmoneu nou?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Difera putin. Dar am auzit ca o sa apara adaptoare de la permis normal la permis UE. Deci o sa mearga in portmoneu tau.
This post has been edited by driverx: 12 Dec 2008, 10:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este identic ca marime cu cel vechi...are mai multe elemente de siguranta pe el... si este alta culoare, un lucru bun ar fi ca nu mai are trecut pe el domiciliul...asa ca nu mai trebuie schimbat in caz de schimbare a resedintei....
This post has been edited by cj98czh: 12 Dec 2008, 22:37 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Pt a-l schimba pe cel actual, deși nu este încă expirat, mai este necesară fișă medicală? Cel nou va fi valabil tot 10 ani?
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti mai trebuie nici o fisa medicala si da, tot 10 ani o sa fie valabil. O sa se scumpeasca eliberarea lui dar in nici un caz nu o sa fie 300 de euro.
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Bine bine, dar am înțeles că pe cel nou se trec diverse coduri, de exemplu pentru: corecția și/sau protecția vederii, proteze, conducere cu restricții, etc.
Cum se trec atunci toate astea pe permisul nou dacă nu e necesară fișa medicală? ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tatal meu si-a depus dosarul pentru noul permis. Din cauza solicitarilor dureaza vreo doua saptamani, a primit o dovada pentru aceasta perioada. Cel vechi urma sa-i expire luna viitoare. Nu a avut nevoie de niciun motiv gen schimbare domiciliu. Si nici de fisa medicala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am auzit ca e posibil sa nu mai poti iesi din tara cu permisul vechi
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
...si ai crezut? oricum nu o sa poti iesi din tara cu dacia ca are doar 3 prezoane la roata.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 13 Dec 2008, 20:24) Alta tîmpenie. Cine ti-a mintit prostia asta ? Da ce SMART n-are tot în 3 prezoane si mai sînt si altele daca nu ma însel. Asata-i vrajeala austriaca de prin '90 deoarece au iesit fel de fel de "destepti" fara green card si cu niste rable de-si pierdeau rotile pe drum si atunci au inventat si ei un motiv ca sa-si curete autostrazile de piedici ramase pe dreapta cu numere de RO. Dupa ce a trecut valul asta de iesiri, prin '95 s-a potolit si tîmpenia asta. De atunci am vazut destui cu dacii 1300 si 1310 pe autostrada nu numai în austria dar si în DE chit ca abea se tîrau printr-e tir-uri pe banda dreapta cu 80. Ai încercat sa iesi recent cu o dacie în 3 sa vezi, te mai opreste cineva? Îti spun eu, nu te mai opreste nici dracu. În ceea ce priveste permisele românesti, astea au termen de valabilitate? trebuie schimbate periodic ca buletinele ? Scuze dar tîmpenia asta o aud pt. prima data. This post has been edited by EinarN: 14 Dec 2008, 01:28 |
-------------------- |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Aia cu 3 prezoane e un mit pe aici prin romanica.
Permisul expira la 10 ani de la data eliberarii, insa nu exista conceptul de analize medicale la prelungirea permisului decat daca e deja expirat cand te duci sa ti-l prelungeasca. Permisul se schimba la 10 ani ca sa te recunoasca nenea militianul in poza. Si la buletin e la fel. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
EinarN |
![]()
|
3 prezoane, mitologie româneasca ? Hai ca-i tare. A inventat un bou o prostie si dupa 20 de ani înca se mai vehiculeaza ?
![]() ![]() ![]() Pai la MILITIAN cu o singura circomvolotiune si aia facuta de la CASCHETA folosind unitatea de masura TIANUL e normal ca-i incapabil sa te cunoasca daca iesi la pensie si ai poza de la 18 ani pe permis. Sinsteme de recunoastere a persoanei conform seriei de permis este imposibila în RO ![]() ![]() ![]() E culmea domle ! Asta se numeste tara aderata la UE cu tehnologie de identificare din secolul 19 dar cu logan-uri de 60.000 EURO ? Ma doare capu, ce mai ! |
-------------------- |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu-i neaparat un lucru rau ca se schimba; oricum dupa 10 ani e destul de deteriorat. E rau ca se sta pe la cozi o gramada ca sa-l schimbi.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ca sa nu mai deschid alt topic... am vazut ca au aparut si noile taloane europene... m-a uimit un singur lucru... NU mai are inscris in el dimensiunea rotilor admise.... asta inseamna ca poti merge cu ce roti vrei?....
P.S. a... si e mai mares si mai urat... si fara coperta... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(ccezar2004 @ 14 Dec 2008, 09:44) ca sa nu mai deschid .....au aparut si noile taloane europene... E din ala pliabil în 3 cu tabela verde si scris negru + sigla 3 D a tarii ? |
-------------------- |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
nu mai stiu exact... ideea este ca nu mai are trecute dimensiunile rotilor....
|
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(ccezar2004 @ 14 Dec 2008, 10:56) Nici aici nu are. E trecut în scrisoarea masinii acel "brief" unde sînt notati toti posesorii si e trecut în evidenta de la înmatriculari. La talon este important posesorul masinii, seria acesteia, datele de noxe si alte deastea. Pîna acum s-a copiat în talon 1:1 toate tîmpeniile inutile din fisa tehnica care nu intereseaza pe nimeni.Si aici sînt tîmpeniile astea pliabile fara date complete. Acum e vorba sa le schimbe în taloane tip carte de credit cu cod de bare asa ca permisele. Un scan în masina politiei si stie si ..........ce suruburi sînt originale pe masina si ce nu. This post has been edited by EinarN: 14 Dec 2008, 12:10 |
-------------------- |
|
ccezar2004 |
![]()
|
m-am luat de faza cu rotile trecute in talon pentru ca era motiv pentru multi politisti care cautatu spaga sa se ia de tine... mie cel putin masin ami-a fost livrata cu alte dimensiuni decat cele din talon... asa ca daca vroia cineva sa se ia de mine, o putea face... dar acum... daca nu-s trecute... ce mai fac?
|
|
|
EinarN |
![]()
|
Fi fericit ca nu mai are cine sa se ia de tine.
|
-------------------- |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(leinad @ 13 Dec 2008, 18:18) Bine bine, dar am înțeles că pe cel nou se trec diverse coduri, de exemplu pentru: corecția și/sau protecția vederii, proteze, conducere cu restricții, etc. Cum se trec atunci toate astea pe permisul nou dacă nu e necesară fișa medicală? ![]() sunt si pe ala vechi...vezi ultimul punct parca....restrictii... 01.01 parca e ochelari..altele nu le stiu.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
E greu, stai cuminte.
This post has been edited by liviu2004: 14 Dec 2008, 23:31 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu doar ce am preschimbat anul trecut permisul. Inteleg ca mai pot merge inca noua ani cu cel actual.
Certificatul de Inmatriculare l-as schimba si eu, doar pentru faptul ca am alte dimensiuni ale anvelopelor, dar tare ma tem ca vor avea metode de aflare ale acestor dimensiuni. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:00 |