Revizie Trafic, Service,preturi,impresii,sugestii
![]() ![]() ![]() |
Revizie Trafic, Service,preturi,impresii,sugestii
Xsander |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia , Renault ,VW
Logan , Trafic, Caravelle
2007 Kiss 1.4 mpi ,2007 1.9TDI, 1996 2.4 diesel
|
|||
danman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 23 October 08 ![]() |
Depinde mai mult de nr de km decat de vechime.... iar nr de km nu i-ai specificat. In general se face o revizie normala la fiecare 10mii km adica schimb ulei (5w40 de regula Elf), filtru ulei, filtru aer, si eventual filtru motorina si filtru habitaclu (sau acestea din urma, macar odata da si odata nu, adica la 20mii km). Distributia se schimba teoretic la 60 mii - kit complet inclusiv antigel; La un an de zile se mai poate schimba lichidul de frana...si eventual ceva bucse de verificat (bielete directie, bucse bara stabilizatoare).
|
--------------------
Renault
Trafic & Laguna Sport tourer
Combi 8+1 / 2006 & Laguna 2007 Trafic 1,9 dci 2006 500.000 km - fara probleme majore
|
|
Xsander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Ms pentru reply dar stiam aceste lucruri. Am fost la revizia de 1 an la Mach1.Masina abia are 6200 Km si am facut schimbul de ulei ,filtru aer,filtru ulei toate m-au dus undeva pe la 430 RON.Pot spune ca baietii de la receptie sunt super ok(domnul Andrei e vecinul meu
![]() |
--------------------
Dacia , Renault ,VW
Logan , Trafic, Caravelle
2007 Kiss 1.4 mpi ,2007 1.9TDI, 1996 2.4 diesel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:07 |