Ceva foarte ciudat..., lichid care isi mareste volumul??
![]() ![]() ![]() |
Ceva foarte ciudat..., lichid care isi mareste volumul??
hotroad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
foarte simplu, exista apa in paharele mari si ala toarna un lichid colorat, care coloreaza apa.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Lichid gelatins care se dilata termic.
Masa aia arata ca o PLITA care este încalzita dar nu la temperatura de fierbere ci cel mult la 40°C de aceea si stropii de pe masa nu aburesc sau fierb. E suficient 30 de sec ca sa se dilate. Începe dilatarea, toarna în alt pahar. asa mi se pare mie cel putin. |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sigur nu e doar iluzie optica ? Poate paharele sunt facute in asa fel incat sa aiba aceeasi capacitate.
De exemplu, sa fie toate de 0,5 cu forme diferite, dar din fata (cum e filmat) sa arate la fel, doar unul mai inalt ca altul... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
daca va uitati intre secundele 37-42 observati la paharul mare ca apa din el misca, se vede in partea dreapta de sus. se vede exact cand roteste paharul.
This post has been edited by je_design: 5 Dec 2008, 10:52 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
produsul se numeste magic ice si e de cumparat la Palac Palladium la vanzatori ambulanti. pret 350 czk pe cutie
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In ce piata?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
namesti republiky praha 2 ceska republica.dar cred ca gasesti si online...
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 4 Dec 2008, 16:02) Sigur nu e doar iluzie optica ? Poate paharele sunt facute in asa fel incat sa aiba aceeasi capacitate. De exemplu, sa fie toate de 0,5 cu forme diferite, dar din fata (cum e filmat) sa arate la fel, doar unul mai inalt ca altul... daca te uitai pana la sfarsit nu mai ziceai asta.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ooops. Ai dreptate. Eu l-am inchis dupa ce a umplut ultimul pahar, am crezut ca atat e...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca urmariti atenti, la umplerea celui de-al doilea si al treilea pahar, se vede ca peretii sunt "grosi".
Cred ca este vorba de ceva, gen gheata, depus pe peretele paharului, care se "lichefiaza" rapid datorita lichidului turnat (exista o solutie a unui sulfat mi se pare, care "ingheata" la temperatura camerei dar se dezgheata imediat ce este atins de un lichid cu 2 grade mai cald). |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Interesant....probabil ca e ceva simplu, nu cred ca sta cineva sa caute nu stiu ce substante nemaivazute si nemaiauzite ca sa faca un filmulet din asta.
![]() ![]() ![]() Ceva gelatinos nu cred ca este totusi, pentru ca lichidul pare sa isi pastreze densitatea si culoarea de la inceput pana la sfarsit... |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca va uitati la secundele 45-47, la umplerea paharului mare exista in mijlocul paharului o bucata transparenta gen tub de gheata -ca sa nu zic falus ca va crede lumea ca-s obsedat - (toarna apa pe el, ca o toarna neglijent, pana atunci a turnat numai pe peretii paharului, acolo prima oara toarna si pe mijlocul paharului.
Ba chiar la paharul mare (si la penultimul de altfel), cand e gol si va uitati cu atentie, se vede ca pe mijloc pe verticala are alt tip de difractie, mai ales cand plimba mana prin spate. Intrebarea e simpla: de ce sunt pahare cu pereti asa de grosi si forme ciudate. Ca daca nu era nimic de ascuns folosea pahare transparente ca efectul era mult mai socant. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 09:16 |