Problema calculator (CAN-UL masini), Testul Clip nu depisteaza Tabloul de control
![]() ![]() ![]() |
Problema calculator (CAN-UL masini), Testul Clip nu depisteaza Tabloul de control
bogul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 February 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
2001/08/Dynamique/1.9 dci Symbol 2007 1.5 dci TM 13 SMP
Life's a B*** and then u die... |
|||
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Din câte știu eu senzorii nu au acumulatori ci doar câte o baterie de 3 V cu Li care în viziunea producătorului ar trebui să țină 8-10 ani. Părerea mea!
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
Dupa cum am vazut masina ta e din 2001, CAN (Car Area Network) s-a montat doar din 2003 in laguna.
Reteua CAN face legatura intre ECU si Unitatea de comanda ABS/ESP. Reteaua CAN este alcatuita din 2 fire rasucite una cu alta si deobicei sunt separate de restul cablajelor pentru a nu le perturba. Din 2003 s-a montat o retea mai complexa, nu stiu exact care unitati sunt legate, dar mi se pare ca toate. Deci la tine nu cred sa fie problema de CAN de la captorul de presiune. Vezi sa nu fie chiar captorul defect, cea care se afla sub masina. Daca mai aveti ceva de completat.... |
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
bogul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 February 08 From: Timisoara ![]() |
Multumesc pe reply-uri da am banuit ca nu e chiar asa de simplu si da nu ma pricep deloc la calculatorul masini problema mea nu e chiar legata de sensor problema e ca nu poti sa schimbi nimic in parametri de functionare a masini asta e problema mea din testul clip care putea sa vada parametri masini si aici ma refer la tot ce tine de calculator care chiar mi-a si depistat un bec de interior ars dar in rest nu putea sa faca nimic nici macar sa stearga erorile CIUDAT NU?... Acum in jur de o luna la ultimul clip nam avut probleme de nici un fel.
Kanny69 nu cred sa fie captorul inainte sa dau jos gentile nu avea nimic dupa 30 min sa se strice pe loc sanse minime(cred ca am dat destule detali in deschiderea topicului) si da pe test vede toti senzori si culmea era din cate imi amintes ceva de genul 1.=2.2 bar,2.=2.3bar 3.=2.3 bar 4.=2.4bar Si da am umflat si re umflat de multe ori si vedea valorile schimbate. b_gabi da asa stiam si eu dar atunci de ce functia acea si un instrument mic care se ataseaza la valva pentru al "excita" si din pacate nu eram prea atent acolo si ma concetram de ce nu comunica cum trebe clipul cu compu masini. Din nou chiar nu e nimeni care sa fie "expert" in reteaua interna de calculatore a masini?.Sau macar cu un ddt2000 care ma poate ajuta pentru ca din cate inteleg la ala sigur poti schimba parametri. |
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
la mine s-au chinuit o gramada sa-mi faca legatura intre computer si masina si intr-un final au reusit cand au incercat la alt an de fabricatie.
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Incearca cu DDT sau schimba mecanicul.
Conectarea nu se face pe CAN ci pe K la masina ta. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
Masina e cumparata de tine noua??Sau e cumparata second si o sa iti spun si de ce.Pt ca atunci cand se umbla la tabloul de bord,mai exact,se da km inapoi testul clip numai vede tabloul de bord.
|
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pentru senzorii din roti nu e necesar sa intri in tabloul de bord.
In tabloul de bord poti modifica limba sintezei vocale, alege km sau mile, cutie automata sau manuala, etc. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bogul |
![]()
|
tibirk o sa incerc si asa ms de reply
$$ilvviu da am inteles ca la mine nu e cu can si da tocmai asta e problema nu am gasit pe cineva cu ddt in tm sau in apropiere de asta mam gandit ca poate am sa gasesc dar pana acum nimik barbu_marius12 da nu am luato noua si nu am cautat masini genul mos condus si o scotea doar duminika si cu 99000 sau 121000 ![]() De cand cu symbolul nu prea mai circul cu laguna dar vreu sa merg in concediu la iarna in afara si pana atunci sper sa rezolv Multumesc la toti cu reply-urile si sper sa o rezolv in scurt timp si sa revin cu detali.Si culmea in urma cu o luna vedea tabloul de control la clip reno... |
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
|
bogul |
![]()
|
andu mersi fain de sfat problemele sau rezolvat se pare ca si orice pc din cand in cand mai trebuie oprit sau restartat
![]() Problema rezolvata prin resetare. |
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cu placere, pai si pana la urma a reaparut si roata pe display ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogul |
![]()
|
Da senzori nu au nimic
|
--------------------
Renault
LagunaII
- TM 01 BOG
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:28 |