Software renault, DDT2000? :wacko:
![]() ![]() ![]() |
Software renault, DDT2000? :wacko:
mukke |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2
2004
|
|||
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Tuner ... era prea dimineata si nu am vazut bine ...
![]() ![]() This post has been edited by black_alienware: 16 Nov 2008, 16:05 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
![]() ![]() ce e aia ma ? DDT2000 Pest Control Management software - Simple and inexpensive. ![]() This post has been edited by tuner: 16 Nov 2008, 12:16 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
din cite stiu eu DDT200 este soft de diagnosticare.Simplu de folosit dar iti trebuie si interfata pt conectarea la priza de pe masina (din stg soferului in cutia de sigurante....dar parca e un EOBD).Dai test global si iti spune defectele de pe masina.In general FR nu iti dau ca nemtii codul si defectele sigure.Iti dau un defect generic dupa care consulti o baza de date si defecte...
Dialogys este o baza de date cu manuale de reparatii in general pentru modele vechi.Pentru modelele noi in general trebuie sa te conectezi pe net(cu autentificare) |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
manual de folosire capeti doar daca e licentiat.In general incercarile repetate tin loc de manual:atentie sa nu faci modificari ireparabile(rescrieri,modificari de soft).Se poate lasa cu drumuri pentru resoftare la Ren ducind pina la schimbarea calculatorelor
|
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Dialogys nu este pentru modelele vechi, este programul oficial Renault de piese de schimb, preturi la piese, manuale de reparatii, comunicari tehnice si alte chestii, este o "documentatie tehnica" a masinilor Renault, in functie de unde il ai este complet sau nu.
Pentru diagnoza Renault foloseste alt soft, care la fel contine toate masinile lor care au functie de diagnoza, nu stiu sa spun exact cum il cheama ca nu il am. Dar pot sa iti spun ca varianta oficiala are cheie HASP si stie sa se lege la un server Renault pentru a descarca diverse. Dialogys este folosit de toti concesionarii RENO, doar ca varianta de MAC, daca nu crezi mergi la concesionar si spune-i sa iti arata pe monitor piesa pe care o cauti Toti producatorii au cam acelasi sistem, bineteles nu aceleasi programe. Ca idee la VW (modelele noi) daca adaugi o chei noua la masina aceasta este validata / programata doar din germania direct in calc masinii. |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
catnico |
![]()
|
BIG daca esti asa tare si mare poate ai si Dyalogys cu suport pt RX4.Al meu e un pic mai beteag...sau nu am gasit eu.
Programul de diagnosticare are 2 sectii 1pe suport tip dvd care se actualizeaza din cind in cind 2pe net direct pe serverul reno dar asta doar in cazuri grele imi este necesar un manual pt RX4 benzina This post has been edited by catnico: 3 Feb 2009, 20:04 |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Manualele in dialogys sunt pe model, nu sunt separate pe diesel / benzina, sunt sectiuni in cadrul manualului pentru diesel / benzina, unde sunt tratate aspectele specifice.
Mai exista un capitol de "organe" unde sunt tratate separat si in detaliu motoare, cutii de viteze. asta am gasit specific de RX4 + cutia despre motor nu am gasit o carte buna pentru tine cred ca ar fi asta, doar ca e in germana http://www.paul-pietsch-verlage.de/ppv/ver...n1=inhalt#infos nu stiu daca o gasesti scanata (adica moca) sau in RO, dar cred ca se poate comanda, cam scumpa pentru RO ce e drept, eventual va gasiti mai multi interesati o luati la comun si o multiplicati http://www.directtextbook.com/prices/3716819972 PS: BiG face referire la urs (Bear), nu la mare si tare This post has been edited by BiGBearRO: 4 Feb 2009, 10:14 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
catnico |
![]()
|
multumesc
nu am vrut sa fiu nepoliticos o sa fiu mai atent sa vad ce varianta de Dialogys am daca gasesti ceva despre motor te rog posteaza sa fim sanatosi |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
Indy40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 November 09 ![]() |
Hi All !
Does anyone get a link to a DDt2000 dtatabase which is greater than 180 Mb ? No way to find it for the moment ... Please share if you have it, or send a pm. Thanks a lot in advance ! |
--------------------
Renault
Laguna II
- -
2003 2,2 Dci Estate
|
|
ck32 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 November 09 ![]() |
I am also looking for a database that works with my reno Scenic 1.5dci 2008 ? I just got an authentik Derelek interface and want to work a little with this soft !!!
So if you know a recent update of this DDT2000 or any xml files that can work with my car I am ready to test them. Thanks PS : Sorry for my english but I am french |
--------------------
renault
scenic 2
- 456tyu12
2008
|
|
bobro75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 July 08 ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2004/1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:49 |