Intrebare - termorezistenta ventilator, Ventilator interior Clio 1 - model 1992
![]() ![]() ![]() |
Intrebare - termorezistenta ventilator, Ventilator interior Clio 1 - model 1992
nini |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 April 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) resistenta_ventilator.JPG ( Size: 26.35k ) Number of downloads: 609 |
||
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Th este o siguranta termica, se intrerupe daca temperatura trece peste un anumit prag, daca se mai poate citi pe ea ceva, trebuie sa scrie ceva 92 sau 120 etc. reprezentand temperatura de topire a sigurantei. Acea siguranta trebuie inlocuita cu una asemanatoare (magazinele de piese electronice au asa ceva) pt. a preveni un eventual inendiu in cazul supraincalzirii rezistentelor serie utilizate la variatia turatiei electroventilatorului habitaclu.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
nini |
![]()
|
Salut.Multumesc de suport.
Pe siguranta asta termica nu se mai intelege nimic. Crezi ca gasesc la magazinele cu piese de Dacia?Nu stiu daca Solenza sau Loganul au acelasi sistem E riscant oare sa pun o sarma ? |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Pai orice posibil incendiu e periculos. Daca pe siguranta aia termica nu mai scrie nimic legi pe direct doar ca sa vezi ce curent consuma (in locul ei legi un ampermetru). Stiind curentul consumat poti cauta la magazinele specificate o siguranta care suporta acel curent si temperatura in jur de 100 grade sau mai jos chiar. In cel mai nefericit caz , daca nu gasesti siguranta aia poti apela la un releu termic folosit la motoare electrice dar ala e mare , trebue pus altundeva deci o improvizatie. Ca indiciu , acel tip de sigurante l-am intalnit in imprimantele laser.
<span class='edit'>13 Nov 2008, 11:09:</span> Aia din imprimante sau copiatoare e cam 2 cm lungime la 5 mm diametru.Ai o poza si un desen cu o exemplificare. This post has been edited by verde: 13 Nov 2008, 11:36 Attached thumbnail(s) FUZ.JPG ( Size: 7.24k ) Number of downloads: 655 IMG_0074.JPG ( Size: 9.64k ) Number of downloads: 625 Attached File(s) ![]() |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
nini |
![]()
|
Gata am reusit.
Am schimbat siguranta termica cu una de 92 grade cumparata de la un magazin de piese electronice. Din fericire aveau piese de acest gen. Acum merge OK ventilatorul. Multumesc tuturor. ![]() |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
nini |
![]()
|
Salut.
Se pare ca mai sunt si altii care au probleme cu aceasta rezistenta a ventilatorului. Am vrut sa-i raspund lui dorin dar din cauza faptului ca mi-a scris un PM nu am cum (nu am destule drepturi de a posta PM). Daca cumva citeste acest mesaj pot sa- i spun ca ar trebuii sa caute acesta rezistenta chiar pe ventilator sub stergatoare (asa e la mine). Sorry ca nu pot da momentan mai multe detalii. |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
bizkuit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 September 07 ![]() |
Salut.
Am si eu aceeasi problema legata de siguranta de la ventilator. Numai ca nu stiu de care trebuie cumparata, te rog daca poti sa lasi niste detalii, o srie ceva de identificare atunci cand e sa o cer de la magazin. Multumesc |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
nini |
![]()
|
Salutare.
In mesajul colegului "verde" e si o poza cu aceasta termo rezistenta. Trebuie sa cauti la un magazin de piese electronice componenta si sa-ti iei de 90grade C sau de 100 grade C (si din cate imi aduc aminte e de 10A). Eu mi-am luat mai multe ca iarna tot mereu mi se arde . |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:36 |