Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

R19 - Partea electrica

booggie
post 12 Nov 2008, 13:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare la toata lumea!!!!!
Sunt nou si pe acest forum si ca detinator de R19.
Cum spuneam am un R19 din 1992, cu un motor de 1,4 de trei luni. Am avut ceva probleme si eu cu batrana mea, dar in mare parte s-au rezolvat.
Totusi acum o saptamana am inceput sa am probleme serioase cu partea electrica. Trebuie sa specific ca din cauza unui "bengos cu mertan" a trebuit sa indrept portiera de pe partea stanga fata (pe portierele din fata am inchidere centralizata). La doua zile dupa aceea am inceput sa ma probleme cu partea electrica. De atunci am schimbat vreo 10 sigurante care tin de franare si bord. Adica in acest moment cand bag cheia in contact nu mi se mai aprind becurile de la indicatorul de benzina si de la cel al bateriei si nu se mai aprind stopurile cand franez. Specific ca atunci cand nu am cheia in contact se aprind cand apas frana.
Am fost la un service si nu a reusit sa-i dea de capat; mi-a spus ca am un scurt circuit, dar nu stie unde.
Va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa ma fac.

--------------------
Renault 19 Chamade 1991 - BT 04 EVA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
booggie
post 14 Nov 2008, 08:39
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Exista cineva care se pricepe la asa ceva? Ca as dori sa scap de aceasta problema!!!!!

--------------------
Renault 19 Chamade 1991 - BT 04 EVA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 16:14
Dacia