Sensori presiune roti, avertizore de bord corecte ?
![]() ![]() ![]() |
Sensori presiune roti, avertizore de bord corecte ?
boriss007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|||
danutdin_iasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 18 February 08 From: Iasi ![]() |
1 .Martorii din bord se aprind automat in momentul cand senzorii din roti sesizeaza ceva in neregula.
Si eu am patit asa dimineata trecuta am facut presiunea si azi dimineata nu au mai zis nimic totul functioneaza normal 2.Pe timp rece aerul se contracta asa k poti sa faci presiunea oricand dimineata sau la amiaza pentru ca temperaturile nu pot sa creasca mai mult de 20 de grade asa k nu e nici o problema Suces si cat mai multi km ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004 Expression
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Daca problema apare frecvent atunci verifica sa nu ai vreun cui in roata. Eu am patit si la fiecare 2 zile trebuia sa bag aer din nou.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc mult.
Ma duc azi cand ies de la servici si fac presiunea si mai vad maine dimineata cum se comporta. O zi cat mai buna! |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
cconstandis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 March 08 ![]() |
Salut,
Nu cred ca ai vreo problema serioasa. Si eu am patit la fel zilele trecute din cauza frigului de peste noapte, sa ajunga un pneu la 1.6 atm si am inceput sa primesc avertizarile de presiune scazuta. 1. Daca becurile de avertizare nu ti s-au aprins inainte de icidentul cu presiunea in pneuri, eu sunt de parere ca nu ai alta problema. 2. Nu iti fa griji, nu sunt diferente atat de mari de temperatura incat sa creasca peste valorile maxime suportate de pneu. (ma gandesc ca dimineata la 0 grade, nu ai de ce sa faci pe spate mai mult de 2.1, 2.2) Multam. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Initiale
|
|
Byțu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
![]() Puteai sa postezi in topicul existent problema ta si mai ai si manual care scrie semnificatia acestor chestii. Nu te supara pe mine dar m-am saturat cand caut o chestie sa dau de 1000 de topicuri cu probleme discutate si rasdiscutate. Daca ne e greu sa citim......... ![]() This post has been edited by Byțu: 13 Nov 2008, 01:15 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002/1.9/dci
- IS 10 PMB Laguna II Tunning !!!
|
|
boriss007 |
![]()
|
@Bytu - Ai dreptate. Mi-am dat seama putin mai tarziu ca trebuia sa scriu la topicul deja existent.
Rog unul din Moderatori sa-l stearga. Multumesc si scuze inca o data ca am incalcat regulamentul. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:10 |