Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Aveti/stiti cumva..., ...un program

Privilex
post 8 Nov 2008, 17:44
Post #1

Membru privilegiat

Group: Members
From: Bucuresti

...pai sa incep asa...mai de mult imi placea sa fac schite auto pe foi A4,imi place sa desenez mai exact si deodata ma bate gandu sa fac ceva mai "serios".Ideea e ca nu stiu si nu m-am interesat de programe pt pc care sa ma ajute la asa ceva.Asta ar fi una la mana,cea de a 2a e ca mai imi trebuie si stilou d'ala cu placa sa le leg la pc nu? Sau cel mai indicat daca unii din voi ati practicat asa ceva sa dati niste detalii,sfaturi etc...totul e binevenit.mersi

--------------------
Renault Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp 2005-Privilege / 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
verde
post 9 Nov 2008, 00:13
Post #2

Membru autentic

From: Pitesti

http://www.onestop.ro/produs-tableta-grafi...ne-a6--pid12595

Are si soft destul de bun. Luat eu la 199 ron din supermarket Auchan ptr fiemea. La inceput ai senzatia ca merge cam alunecos stiloul dar apoi e OK. Stiloul e fara fir deci ai mare libertate de miscare. Tableta e pe USB.

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
Johnny78
post 9 Nov 2008, 02:16
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

...si fisierele pot fi deschise si cu programele din seria Adobe...
spor...

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
A l e x
post 9 Nov 2008, 02:26
Post #4

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Pe partea software, iti recomand sa treci la ceva serios de la Adobe, gen Photoshop sau Illustrator, depinde de ce vrei sa desenezi. Nu m-am jucat cu softul de la Wacom, stiu ca sunt o firma serioasa deci nu ma pronunt, dar te-as sfatui sa incepi din start cu programele "universale" pentru ca dupa iti va fi mai greu sa 'migrezi.'

Pe partea hardware, depinde foarte mult de cat de serios vrei sa lucrezi. Tableta pe care ti-a recomandat-o verde e foarte ok daca vrei sa te joci, dar daca vrei sa te pui pe treaba, eu iti recomand Wacom Intuos3 A3 Wide sau macar A4... Dar vezi ca distractia te costa, sunt pe la preturi de la 2000 ron in sus.... Daca nu ai foarte multi bani, A5 wide e la 1200 ron...

Si, ti-ar folosi si un monitor maricel, wide, de la 22" in sus, ideea e sa ai monitorul cat mai mare si spatiul activ de pe tableta cat mai aproape de suprafata displayului, cu alte cuvinte, tableta sa coincida cu monitorul in dimensiunile active.

Acum tu stii ce bani ai si ce vrei sa faci, oricum tabletele sa fie Wacom si software-ul Adobe si esti pe drumul cel bun biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 08:56
Dacia