Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme cu ambreiajul, probleme cu ambreiajul

emperor5k
post 3 Nov 2008, 19:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Pai....masina e un nissan primera 1.9 dci 88kw din 2004 (cel de pe laguna cred) . Cum motorul si cutia sunt Renault am considerat ca e bine sa scriu aici.
Mi sa intamplat mai demult (cu 7-8 luni in urma) sa-mi ramana pedala de ambreiaj lipita de podea dupa ce am luat picioru de pe ea, am bagat picioru sub ea, am ridicat-o si apoi a mers bine. Recent mi sa intamplat aceeasi problema dar cand am ridicat-o si am apasat-o nu si-a mai revenit. Am incercat sa bag in viteza, mam gandit ca o fi doar arcu sau ce o avea acolo ce ridica pedala laugh.gif dar nu a mers.
Zilele astea trebuie sa ma duc cu ea la service sa vad ce are. Eram curios sa aflu de la ce ar putea fi

--------------------
nissan primera 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
przamfiri
post 3 Nov 2008, 21:22
Post #2

Membru in crestere :}

From: Moreni

te iertam.... wink.gif cauta vezi ca problema este discutata vezi lichidul de frana ....

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
bogul
post 4 Nov 2008, 16:28
Post #3

Membru incepator

From: Timisoara

Prima data incearca aici http://reno.ro/Probleme-ambreiaj-t54041.html.Pot sa iti dau si un raspuns aceiasi problema a fost la mine la laguna si o fost pompa ambreiaj dar incearca sa le elimini pe rand

1.Schimba lichidul hidraulic
2.Daca nici nu iti intra in viteza bine verifica rulmentul presiune
3.Pompa ambreiaj

Cel putin eu am facut asa dar tinand cont ca e alta marca sar putea sa fie si alceva cum ar fii un simplu arc...dar ma cam indoesc.

--------------------
Renault LagunaII - TM 01 BOG 2001/08/Dynamique/1.9 dci
Symbol 2007 1.5 dci TM 13 SMP

Life's a B*** and then u die...
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 12:49
Dacia