Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

greiere nou, ce poate fi ?

valeriu24
post 3 Nov 2008, 11:09
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Buna ziua,

De 3 zile am observat un greiere nou la masina.. am cautat pe forum si n-am gasit nimic. faza e ca deja ma deranjeaza. problema se localizeza in dreptul acelor de bord si e prezent in permanenta. un fel de parait sau ceva...foarte des, indiferent ca merg pe drum bun sau prost...e ciudat sunetu...cum e sunetu ala de la geamurile murdare de praf, sau cum e sunetu ala de noroi aruncat de roti pe sub masina..numai ca se localizeaza in dreptul acelor de bord si e mai slab. ce ar putea fi ? va rog...ma omoara greierele asta

--------------------
Renault Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2 2007, authentique - Bucuresti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Decefalus
post 3 Nov 2008, 11:16
Post #2

Membru autentic

From: CLUJ

Poti lua jos capacul ala de deasupra ceasurilor (tragi de el spre volan, din stanga apoi din dreapta, si iese afara usor), si vezi poate s-a rupt vreun plastic si danseaza pe-acolo tongue.gif

--------------------
Renault Megane II 1,5DcI Hatchback 2003
+
aduasarchaeus
post 3 Nov 2008, 14:31
Post #3

Web Developer

From: Bucuresti/Alexandria

Si la mine a inceput sa se auda ceea ce descrii tu... Se aude progresiv marind viteza... tare imi e teama sa nu fie cablul de la chilometraj...

--------------------
Renault Megane II 2004/Hatchback/1,6 16V/Dynamique
+
19vik
post 3 Nov 2008, 15:26
Post #4

Membru

Te temi degeaba, nu exista cablu de kilometraj.
Si nu e un greiere nou, vedeti aici: http://www.reno.ro/Ghidul-complet-al-vanat...tml#entry968374 "Scartait capac si ceasuri de bord". L-am avut si eu, la mine a fost capacul de deasupra ceasurilor.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Johnny Nash
post 3 Nov 2008, 15:57
Post #5

Membru incepator

Banuiesc ca e vorba despre aceeasi herghelie pe care am avut-o si eu. Mie imi scartaia / pacanea in mai multe locuri in zona respectiva. Da jos capacu', strege bine de praf toate zonele de contact si baga acolo banda adeziva dupa pofta inimii.

Ai grija cand scoti capacu' sa nu rupi vreo clema din cele cu care se prinde in bord. Trage inspre tine si foarte putin in sus aproximativ inspre directia pieptului (bine, asta daca n-ai 2m sau 1,60m... tongue.gif) cum stai pe scaun drept, nu rezemat de spatar. Vezi ca prima data iese foarte greu (la mine m-am opintit ceva), dupa aia iese super usor daca mai ai nevoie de mici retusuri.

Tutorialul despre care zice 19vik e foarte bun, pe mine m-a ajutat considerabil.

--------------------
Renault Megane 2.2 hb - 1,5 dci 2008
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 16:22
Dacia