greiere nou, ce poate fi ?
![]() ![]() ![]() |
greiere nou, ce poate fi ?
valeriu24 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|||
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
Poti lua jos capacul ala de deasupra ceasurilor (tragi de el spre volan, din stanga apoi din dreapta, si iese afara usor), si vezi poate s-a rupt vreun plastic si danseaza pe-acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
aduasarchaeus |
![]()
|
![]() Web Developer Group: Members Posts: 103 Joined: 25 June 08 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Si la mine a inceput sa se auda ceea ce descrii tu... Se aude progresiv marind viteza... tare imi e teama sa nu fie cablul de la chilometraj...
|
--------------------
Renault
Megane II
2004/Hatchback/1,6 16V/Dynamique
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Te temi degeaba, nu exista cablu de kilometraj.
Si nu e un greiere nou, vedeti aici: http://www.reno.ro/Ghidul-complet-al-vanat...tml#entry968374 "Scartait capac si ceasuri de bord". L-am avut si eu, la mine a fost capacul de deasupra ceasurilor. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Johnny Nash |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca e vorba despre aceeasi herghelie pe care am avut-o si eu. Mie imi scartaia / pacanea in mai multe locuri in zona respectiva. Da jos capacu', strege bine de praf toate zonele de contact si baga acolo banda adeziva dupa pofta inimii.
Ai grija cand scoti capacu' sa nu rupi vreo clema din cele cu care se prinde in bord. Trage inspre tine si foarte putin in sus aproximativ inspre directia pieptului (bine, asta daca n-ai 2m sau 1,60m... ![]() Tutorialul despre care zice 19vik e foarte bun, pe mine m-a ajutat considerabil. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 hb - 1,5 dci
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 16:22 |