Probleme aprindere?, safrane
![]() ![]() ![]() |
Probleme aprindere?, safrane
saffrane |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
safrane
1995 full
- B 38 WDP
|
|||
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
ai pus cumva GPL pe ea ?
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
saffrane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 07 From: Bucuresti ![]() |
nu am gpl, masina este in starea lasata de fabrica.....
![]() |
--------------------
renault
safrane
1995 full
- B 38 WDP
|
|
cata 75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 September 08 ![]() |
salut,incearca sa schimbi bujiile sau mai regleaza-le odata
|
--------------------
renault
safrane
1993
- b 64
|
|
saffrane |
![]()
|
pai acum o sa schimb si bujii si fishe ca sa fiu sigur si ca sa si elimin cauzele astea... multumesc mult.
|
--------------------
renault
safrane
1995 full
- B 38 WDP
|
|
cata 75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 September 08 ![]() |
cum este ,mai balbaie?vezi si filtrul de benzina in ce stare este,multa bafta
|
--------------------
renault
safrane
1993
- b 64
|
|
safranist68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 10 June 07 ![]() |
Am avut si eu problema asta la un safran de 2.2 12v
Am schimbat filtrele aer benzina si nimic nou Am schimbat bujiile cu unele luate din catalog pe tipul motorului,nimic nou consum mare si bilbaieli la relanti Nici schimbarea fiselor si arinderii electronice cu bobina nu a adus nimic nou am schimbat si mapul si nimic dupa schimbarea sondei lambda s a rezolvat totul DAR ATENTIE LA SONDA Am scanat masina si sonda arata buna dupa cum o vedea calculatorul masini Masurind tensiunea care o scotea sonda pe firul negru al sondei si masa am constatat ca valoarea erea prea mica intre 200-450mV deci UCE ul vedea un amestec sarac si pompa benzina Valoarea sondei data de catalog este intre200-850mV La magazinele de piese ti se ofera sonde universale care zic ei ca sunt in totalitate compatibile dar nu sunt scot in jur de 600-650-700mV cel mult Deci cumparati sonda dupa tipul motorului (este o pisa foarte importanta) Attached thumbnail(s) DSC00053.JPG ( Size: 827.67k ) Number of downloads: 123 sonda_lambda.JPG ( Size: 104.45k ) Number of downloads: 121 |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
92 - RXE
|
|
saffrane |
![]()
|
multumesc safranist68 o sa tin cont de sfatul tau si primul lucru pe care o sa-l schimb va fi sonda lambda inainte de alte maruntisuri care te scot din minti.....
multumesc inca o data. |
--------------------
renault
safrane
1995 full
- B 38 WDP
|
|
safranist68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 10 June 07 ![]() |
Inainte de a schimba sonda asigura te ca asta e defecta facind masuratorile de rigoare
E destul de scumpa o sonda eu am gasit o cu 300lei cel mai ieftin uni au cerut si 350 si 450 deci cred ca mai intii tree sa te convingi daca asta este defectul Daca tremuratul la relantiu este constant poate fi vorba si de vre o supapa Daca ai cu ce masura compresia pe fiecare cilindru ar fi bine poti avea probleme si cu MAPul incearca totusi si o scanare eu am scanat o cu softul CLIP Bafta |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
92 - RXE
|
|
saffrane |
![]()
|
merci mult safranist_68...
am schimbat bujiile si masina merge ca noua, nu avea cum sa fie sonda, si era si logic din moment ce am testat-o direct la renault unde nu a aparut nimik in neregula la masina, acum cu bujii NGK merge foarte bine.... |
--------------------
renault
safrane
1995 full
- B 38 WDP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:53 |