[CUMPAR], Filmul RALIUL din 1984 pe DVD ORIGINAL
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR], Filmul RALIUL din 1984 pe DVD ORIGINAL
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cu cine era filmul?! Cu piersica?
Trebuie sa te adresezi arhivei nationale de film. Sau sa te uiti pe unul dintre posturile romanesti care transmit filme de genul asta. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
EinarN |
![]()
|
Īn urma unor serii de MP-uri (multumesc de oferte) trebuie sa intru putin mai mult īn detalii.
Acest film exista de regula pe R.S. īn mod gratuit īn download si īl am. Problema īnsa, īnregistrarea este facuta de la TV īn mod DEPLORABIL īntr-o calitate deosebit de rea (supracomprimat) cu un sonor groaznic de distorsionat de nu īntelegi nimic. Vezi VIDEO de mai jos de pe YOUTUBE. Pt. cei ce nu cunosc filmul: Actori: Stefan Sileanu Constantin Diplan Diana Gheorghian Mircea Basta Monica Ghiuta Lucia Muresan Adrian Paduraru Companii producatoare: Casa de filme nr. 3 Imaginea: Ion Marinescu Scenografia: Ioana Cantuniari Muzica: Florin Bogardo Tara: Romania Detalii tehnice: 94 min, Color Data premierei mondiale: 10 Decembrie 1984 Data premierei in cinematografele din Romania: 10 Decembrie 1984 Sinopsis: Pe fundalul unui raliu auto, tanara eroina participanta la cursa rememoreaza o perioada sinuoasa din viata ei, de la nereusita la admiterea in facultate pana la inceperea lucrului in uzina de automobile. Pe YOUTUBE am gasit secvente din film (pt. cei ce nu-l cunosc): http://de.youtube.com/watch?v=DU2r-PdbTg0 Caut filmul asta pe DVD ORIGINAL (asa cum am īntr-e timp si Nea Marin Miliardar) deoarece filmul asta contine o serie de sevente din raliurile acelor vremuri, neprelucrate si ne-trucate, secvente de pe linia de montaj de la UAP care nu cred ca se mai afla īn alta parte decīt īn vreo arhiva prafuita uitata de timp, secvente pe care le consider ca VALOARE ISTORICA īn ceea ce priveste DACIA 1300. This post has been edited by EinarN: 30 Oct 2008, 20:27 |
-------------------- |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
B1 l-a luat de la arhiva, dar pe suport digital in nici un caz.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
EinarN |
![]()
|
Ai o adresa ceva unde-mi pot lua informatiile necesare?
chiar daca arhiva-l pune la dispozitie pe VHS nu-i problema ca-l digitalizez eu. Am tot ce-mi trebuie īn materie soft si hard. |
-------------------- |
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Sper sa nu se supere EinarN
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
foxxbiker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 27 February 06 From: ploiesti ![]() |
am eu filmul "raliul" dar in format avi, iti pot face o copie .
|
--------------------
dacia
logan1,4
2006
- ph xx xxx
|
|
EinarN |
![]()
|
@ foxxbiker
Daca sonorul nu este distorsionat, e OK. Eu l-am luat de pe R.S. tot īn AVI dar e groaznic. Toate īncercarile de remodulare si filtraj a sonorului cu conversie ulterioara īn VOB nu au dus la nici un efect pozitiv. |
-------------------- |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
In format DVD, slaba sansa. uita-te pe ce filme vor avea in liste diverta si media galaxy. Poate la un moment dat, se vor trezi careva sa le scoata de la arhiva si sa le transforme in format dvd. Si nu te mira de calitatea sunetului. La fel de aiurea suna toate filmele romanesti din perioada aia. Post-sincronul era la ordinea zilei.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
EinarN |
![]()
|
Te contrazic.
Am NEA MARIN MILIARDAR, Original DVD Romānesc si e la fel de perfect ca TRANSFORMERS din 2007 Magazin MEDIA GALAXY īn Germania nu am. Au astia o prezenta pe net unde se pot vedea ofertele? |
-------------------- |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nea marin am si eu. si toata seria comisarului (s-au dat la un moment dat ca promotie la adevarul. ). Dar astea-s filmele lui Nicolaescu, si el se mai bate pentru filmele lui.
Uite aici e sectiunea de filme de pe site-ul diverta. poate vezi altceva ce te-ar putea interesa http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servle...-Filme----11304 Si acuma parerea mea sincera. Ce au lansat si pe dvd sunt fie filme noi, fie filme cu vreo insemnatate artistica. Ceva ce filmul asta nu prea are. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
foxxbiker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 27 February 06 From: ploiesti ![]() |
intradevar..sonorul e de slaba calitate..
![]() |
--------------------
dacia
logan1,4
2006
- ph xx xxx
|
|
EinarN |
![]()
|
@ bucatzel
da. Asta asa este. filmul trebuie vaut de 2 - 3 ori ca sa poata fi īnteles cīt de cīt. Cei 2 de pe asistenta tehnica povestesc viata fetei. Asta-i tot. @ foxxbiker Daca ar fi numai asta, ar fi bine ca l-as lua din film SPLITTING AUDIO / VIDEO, l-as reedita īn Audacity si l-as resincroniza īn film ca nu-i mare filozofie dar e distorsionat rau de tot. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 11:57 |