412,28 km/h World Record TOP SPEED SSC Ultimate Aer
![]() ![]() ![]() |
412,28 km/h World Record TOP SPEED SSC Ultimate Aer
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Al naibii de rapida!
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
costel2005 |
![]()
|
![]() Costi Group: Members Posts: 29 Joined: 1 October 08 ![]() |
Cum se duce...
![]() |
--------------------
Renaul
Symbol
2009
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
masina asta este raspunsul americanilo la bugatti veyron dar dupa parerea mea nu prea le-a reusit adica sa faci o masina care prinde 400+ este cat de cat usor pentru experti da ca sa prinda 400+ si sa mai fie si extrem de luxoasa si fiabila mai greu aka bugatti veyron
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De ce nu le-a reusit ? Costa 500.000 euro.
Veyron e mai scump de 1.000.000 euro. Eu zic ca le-a reusit chiar foarte bine, sa scoata o masina de strada care sa prinda 400 km/h si sa fie la jumatate din pretul unui Veyron. http://www.shelbysupercars.com/photos.php |
--------------------
-
-
-
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ce tare tre' sa fie sa faci 115 metri intr-o secunda... si kilometrul in sub 9 secunde....
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(andu911 @ 14 Oct 2008, 23:58) De ce nu le-a reusit ? Costa 500.000 euro. Veyron e mai scump de 1.000.000 euro. Eu zic ca le-a reusit chiar foarte bine, sa scoata o masina de strada care sa prinda 400 km/h si sa fie la jumatate din pretul unui Veyron. http://www.shelbysupercars.com/photos.php ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca ma uit bine , pe acel site prima masina are nr de DUBAI
![]() Si de obicei Europenii fac masini MULT mai bune decat Americanii ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 15 Oct 2008, 18:33 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai copii vw pierde cam 1 milion de dolari la fiecare bugatti vandut....
pt ca e mult mai scump decat costa.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Sunt ZVONURI ! Nici o firma nu-si permite sa piarda cateva zeci/sute de milioane de euro pe an ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Rafi @ 15 Oct 2008, 18:05) ![]() ![]() sincer, n-am vazut nici una dintre ele pe viu ![]() QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Oct 2008, 18:31) Daca ma uit bine , pe acel site prima masina are nr de DUBAI ![]() Si de obicei Europenii fac masini MULT mai bune decat Americanii ![]() Poate ca ia, poate ca nu ia curbele la fel de bine ca un Veyron. Dar un muritor de rand nu isi va da seama niciodata de diferenta. Doar un sofer supreprofesionist va putea sa foloseasca masinile astea la limitele lor extreme. Diferenta dintre felul in care cele doua masini iau curbele, este neseziabila de un sofer normal, mai ales pe drumurile publice. Iar un pilot de curse nu isi va cumpara niciodata nici Veyron nici SSC. Masinile astea nu le cumpara nici Schumacher, nici Niki Lauda. Le cumpara tot felul de no-name cu bani multi, majoritatea dintre ei anti-talente in ale condusului (sau devin antitalent din cauza diferentei dintre ce poate masina si ce pot ei). This post has been edited by andu911: 15 Oct 2008, 19:35 |
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cosmine...au zis la top gear.........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
barf are dreptate, asa am auzit si eu la mai multe emisiuni, inclusiv una pe Discovery care a aratat toata povestea Veyronului. Totusi acele milioane nu se considera pierderi, ci investitii in marketing si dezvoltare, pentru ca le face multa reclama ideea de a avea "cea mai tare masina de serie facuta vreodata" plus ca Veyronul le-a deschis multe usi pentru tehnologii care, pe viitor, le vor aduce bani.
Ganditi-va cate marci are grupul VAG si ca Veyronul le face publicitate, practic, la toate, apoi tehnologia care poate rezulta din astfel de experimente le va aduce si mai multi bani. Apoi cautati pe net ce bugete au astfel de firme pentru advertising si dezvoltare si apoi veti descoperi ca e perfect plausibila toata treaba... La urma urmei, stiu ei ce stiu, mai bine ca noi ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
![]() Hai sa o luam logic. Masina e vanduta cu 1 milion de euro. Dar pe masura ce masina e tot mai scumpa, costul de productie in procente scade. Asa cum un Megane ce se vinde cu 15.000 de euro il costa pe Renault sa-l produca maxim 7500 de euro, asa si Veyronul ala il costa pe Volkswagen mult mai putin. Eu zic ca ajunge maxim 300.000 de euro costul efectiv al masinii. Apoi, de exemplu intregul proiect de dezvoltare al unei familii de modele, de exemplu Megane ajunge la aproape un miliard de euro. Dar costurile astea acopera crash teste cu mult mai multe modele, teste cu nenumarate exemplare, teste de fiabilitate, mult mai multi muncitori de platit, o groaza de fabrici de pus la punct pentru acomodarea noii generatii, o groaza de bani in publicitate (care la veyron nu exista) si multe altele. Asa ca, ca si la acest capitol, Veyron sta mai bine. Sa nu mai zic ca la dezvoltarea motorului s-au folosit doua v8-uri unite, transmisia e un quattro supradimensionat iar cutia de viteze cu DSG deja o aveau, a trebuit doar adaptata. Credeti ca a costat atat de mult dezvoltarea masinii? In Formula 1 se face o masina complet noua cu 300 de mil de euro. Bani care cuprind plata pilotilor, deplasarile, consumabilele, piesele de schimb. Asa ca banii exclusiv destinati dezvoltarii sunt si mai putini. Asadar, toate aceste costuri adunate eu zic ca dau sub 1 milion de euro pe exemplar. Eu cred ca VAG face chiar bani buni din masina asta. This post has been edited by ssilviu: 19 Oct 2008, 19:21 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu cred ca insasi acest zvon cum ca ei pierd bani face parte din strategia de advertising
![]() Parerea mea !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am auzit de mai multe ori din mai multe surse, nu de la Clarkson... Nu am stat cu conducerea VAG la birou sa pot fi sigur, dar sincer nu m-ar surprinde avand in vedere ca Ford plateste 35 milioane de dolari doar pentru reclamele din American Idol iar pentru aceeasi emsiune, 30 de secunde de publicitate costa 700,000 de dolari, si se bat toate firmele pentru reclame, si asta doar in America. Cum sunt spoturi si de peste un minut, asta inseamna peste 1 milion de dolari investiti intr-un singur spot, la o singura emisiune, doar in State, si 1 milion pierdut pe masina vi se pare chiar asa mult pentru ei ?
Se investesc milioane si milioane de dolari in reclame si nu ar fi exclus sa se investeasca de asa o imensitate de firma, pentru un model care le aduce prestigiul absolut pe plan mondial, pentru atat de multe marci de msini. Sigur, poate e totul o minciuna, sincer nu ma intereseaza prea mult, tot ce pot sa spun e ca dpdv financiar e foarte posibil. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:07 |