Solutii curatare bord
![]() ![]() ![]() |
Solutii curatare bord
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Carpa uda face minuni.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ca sa dai cu silicon trebuie mai intai sa cureti.
Nu recomand aplicarea de spray cu silicon direct pe bord .... pericol de greieri. Exfolierea vopselei oricum se va intampla. Nu am dat cu pronto ... dar fiind spray .... iti dai seama ca nici nu voi da. .... sa ma clarific .... siliconul tebuie sa-l aplici pe suprafata de protejat si NU (prin pulverizare) la imbinari. |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu folosesc asa ceva:
http://www.nigrin.com/nc/products/productr....html?tx_ttnews[backPid]=886 |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
RTFM!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
RTFM is an acronym for the statement "Read The Fucking Manual". This instruction is sometimes given in response to a question when the person being asked believes that the question could be easily answered by reading the relevant "manual" or instructions. It is also used to tell someone to try to help himself/herself before seeking assistance from others. In clean texts, "Read The Fine Manual" is sometimes used.[1] On other occasions, the F is simply ignored.
More recent variants are: * STFW ("Search The Fucking Web") * GIYF ("Google Is Your Friend") * JFGI ("Just Fucking Google It") ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu folosesc niste servetele de la Nigrin imbibate probabil cu solutia din link-ul lui Razor, si sunt extraordinare! Link
Ce e fain la ele e ca nu au silicon, si nu fac bordul sa luceasca, ci dupa ce se usuca ramane la fel de mat ca atunci cand era nou... nici zgarieturile din plasticul de pe la praguri si usi nu mai sunt asa de vizibile... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Nu da cu silicon sau orice pe baza de silicon pentru ca o sa regreti. Vezi ce face siliconul pe la taximetristi.....Ceva servetele umede dar fara sa fie pe baza de alcool. mai exista niste solutii italiene dar ....
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Siliconul aplicat pe bordul de Megane II in zona airbagului pasager mai are o proprietate "minunata": din cauza subtirimii plasticului de acolo iti creeaza un "peisaj" cu dealuri si vai de nu te vezi... nu il recomand nici eu...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Solutie de sapun, copii! Lanolina face minuni!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Am incercat de vreo cateva ori siliconul pe bord, ca ar fi si antistatic si etc... 0 rezultate. Dupa curatare, ramanea un miros de lamaie, praful era sters (cu siguranta de la carpa nu de la silicon) si pe ici pe colo daca nu frecam bine ... ramanea patat de la pulverizare.
Rezultate benefice nu am vazut, in schimb pe la butoanele de la radio cca 2mm mi s-a decojit putin vopseaua si nu cred ca de la uzura. Acum folosesc doar o bucata de piele de caprioara putin umeda. In afara de praf, nu stiu de ce ai avea nevoie de diferite substante sa cureti bordul... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eu de cand o am curat bordul cu silicon lichid si nu s-a exfoliat nimic
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu ii aplic urmatorul tratament:sterg bordul cu servetele umede oarecare,la 2 lei,apoi dau cu un silicon marca Arexon ce se pulverizeaza,cumparat de la benzinarie PetromV,iar apoi folosesc niste servetele,parca tot de la Arexon,achizitionate tot de la PetromV.Rezultatul:nepretuit!
Si in legatura cu siliconul,cum ca ar provoca greieri:mie m-i se pare ca ii atenueaza,si chiar insist pe la imbinari,serios vorbind. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Daca siliconul ar fi fost benefic pentru materialele de pe bord nu ar fi avut si Renault-ul sau Bmw-ul sau orice alta marca niste "silicoane" recomandate??
Exista niste carpe antistatice unele de lunga durata altele mai subtiri de unica folosinta. Incercati cu ele. siliconul incarca bordul, acumuleaza praf si se urateste ingrozitor. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
Servetele umede ptr copii ca doar si masina e tot un copil al nostru.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:31 |