Tub fluorescent albastru, pentru cei care merg prin Italia
![]() ![]() ![]() |
Tub fluorescent albastru, pentru cei care merg prin Italia
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca exista si firme pe net si un chiosc in targul Vitan cu produse Lampa Italia, incearca acolo
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
banuiesc ca vrei sa-l folosesti pentru muste....nu sub masina.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
turbodxman |
![]()
|
Salut !
pt. Eggy: multumesc de indicatie. pt. RADU_: presupunere corecta. Personal, nu am nimic impotriva dorintei nimanui. Fiecare face ceea ce doreste cu obiectele pe care le (va) detine. Gusturile nu se comenteaza ... parerea mea. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
neonul ala omoara mustele? sau le indeparteaza?
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nh strica saracul R25 cu neoane si al tiganii...este o masina prea frumoasa ca sa se preteze la asa ceva...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut !
pt cbr-ica: presupun ca RADU_ a fost putin ironic cu afirmatia "banuiesc ca vrei sa-l folosesti pentru muste....nu sub masina." Asa cum am mai spus-o, o repet: gusturile NIMANUI nu se comenteaza! Poate un tub fluorescent are si alte utilizari in afara de cele binecunoscute (in acest caz anti-muste) :-))) pt cj98czh: nu il montez sub masina. Stiu si eu ce este Renault 25 si ce elemente de tuning se preteaza la o asemenea masina. Stai linistit :-) |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inauntru ca lumina de ambianta????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hai ca m-ai facut curios..... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut !
pt cj98czh: inauntru, ca lumina ambianta, au fost montate din fabrica, de catre Heuilez, (cei care au produs foarte putine exemplare de Renault 25 Limousine cu motorizarile: V6 Turbo, V6 Injection si Turbo Diesel - TurboDX) 2 tuburi fluorescente albe in locul manerelor din marginea plafonului - alimentate de un convertor de tensiune 12 V - 220 V. Ceea ce se poate face cu mare usurinta si fara modificari majore la un Renault 25 (nu Limousine) este montarea unor becuri de alta culoare decat cele stock (dupa preferinta) ... pentru a obtine in final ambientul mult dorit. O alta idee ... pentru amatorii de tuning interior mai este si montarea unor tuburi fluorescente sau lampi sub scaune... atunci cand deschizi portierele din spate se aprind respectivele ... idee aplicata si pe un model Laguna (vazut cu ochii mei). Sa nu uitam (cei familiarizati cu Renault 25) ca nici portbagajul modelului nu abunda in lumina - din fabrica), nu ca nu ar fi nevoie la volumul acestuia ... deci si aici poti monta dupa bunul plac lampa, sau tub fluorescent... Iata numai cateva idei de tuning interior deci si utilizari ale tubului fluorescent... parerea mea :-) Multa inspiratie ! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
"ironia" era de fapt o gluma nu un afront. SI nu vreau sa ma scot basma curata.
R25 este o limuzina in orice echipare. Dar V6 nu a echipat R30 ? Caroseria era identica doar ca avea 4 faruri si ceva facelift usor |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
cj98czh |
![]()
|
Nu mai zic nimic...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut!
pt RADU_: nu l-am interpretat ca un afront deloc. Am sesizat ironia sau gluma, nici o problema. Intr-adevar Renault 25 este o limuzina in toate echiparile, dar s-au fabricat si Renault 25 in varianta Limousine (caroseria lungita putin) si modificari fine interioare (iluminare suplimentara si multe altele...) Motorizarea V6 a echipa si Renault 30 intr-adevar. Don't be afraid of the unknown ;-) |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:17 |