Semne display centru, ce sunt acele "roti" din imprejurul masini
![]() ![]() ![]() |
Semne display centru, ce sunt acele "roti" din imprejurul masini
quze |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 31 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|||
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
senzori de la presiune in roti...palpaie din cauza frigului ....eventual dute fati presiunea e 2 ron la orice service sau in statiile omv unde au aparate...nu trebe sa te ingrijorezi ca senzori sunt tampiti...cand plec dim cu masina imi arata o roata ca palpaie una nu o arata deloc iar cele de pe spate sunt ok...merg un km si toate apar si dispare orice problema
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
quze |
![]()
|
Pai asta am crezut si eu prima oara si am fost la vulcanizare, din ce am observat aveam presiunea corecta. Bun, atunci nu o ma mai bazez pe el, cred ca a luat`o razna (senzoru).
Merci |
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
deci dupa cate stiu eu fac figuri din cauza frigului presiunea poate sa scada sau sa creasca in fctie de conditiile meteo...vara pe timp de soare presiunea creste....cand ploua scade...baga presiune mai mare 2.3...eu am 2.2 si dupa cum ti-am zis cand plec dimineata 2 roti nu merg cele de pe fata una palpaie una inexistenta iar cele de pe spate ok...merg 1 km si gata apar toate...cateodata imi palpaie toate rotile ....doar cand 2-3 zile la rand imi tot arata cate o roata de pe o anumita parte palpaind atunci ma duc si fac presiune...eu nu prea le dau mare importanta...de asemnea ptr binele tau dute si fa presiunea odata la 1-2 sapt...asa e indicat
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
|
|
quze |
![]()
|
Odata la 1-2 saptamani mm .... asta nu stiam ... in alta ordine de idei, azi noaptea a cam stat in apa si m-am gandit ca s-au desumflat din cauza asta. O sa bag 2.2-2.3 atunci ...cat o sa mai stau cu astea de vara.
|
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 September 08 ![]() |
QUOTE(quze @ 26 Sep 2008, 20:08) Odata la 1-2 saptamani mm .... asta nu stiam ... in alta ordine de idei, azi noaptea a cam stat in apa si m-am gandit ca s-au desumflat din cauza asta. O sa bag 2.2-2.3 atunci ...cat o sa mai stau cu astea de vara. pai vezi ca daca au stat in apa probabil ca au racit si tre sa iei masuri:))) |
--------------------
renault
laguna 2
- B 01 KGB
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
gicusor2000 noi vb serios omu nu stie are probleme ...daca ai chef de caterinca dute in alta parte
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Pauleta18 @ 26 Sep 2008, 19:31) salutare lasa om u sa glumeasca ca altfel facem riduri. si daca tot zici ca tratezi serios problema nu mai zapacii omul cu "eu am 2.2 si dupa cum ti-am zis cand plec dimineata 2 roti nu merg cele de pe fata una palpaie una inexistenta iar cele de pe spate ok...merg 1 km si gata apar toate...cateodata imi palpaie toate rotile ....doar cand 2-3 zile la rand imi tot arata cate o roata de pe o anumita parte palpaind atunci ma duc si fac presiune...eu nu prea le dau mare importanta...de asemnea ptr binele tau dute si fa presiunea odata la 1-2 sapt...asa e indicat". nu e normal sa pilpiie si nu e normal nici sa ai abonament la vulcanizare sau benzinarie pentru presiune. si eu si o gramada de alti preteni lagunari nu au problema pilpiitului si nici nu facem coada la presiune. personal ultima oara am varificat acum 6 saptamini si e ok si acum. mai bine vb cu cobrettixxx ca ieri si-a rezolvat problema pilpiitului... o seara faina |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
quze |
![]()
|
Hei, fara cearta
![]() Sa inteleg ca ar fi o problema si nu a luat`o senzoru razna ? Chiar imi e sila sa ajung si pt asta la renault si asa nu sta la relanti de ceva timp dar imi este scarba de reprezentate, iti iau si multi bani si vb si prost.... |
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
gicusor2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 September 08 ![]() |
nu ne certam, mai glumim si noi, pentru cine stie ce inseamna gluma.inteleg problemele ca si mie cand imi apar ma iau cu mainile de cap.
o problema asemanatoare am avut dupa ce am adus-o din Germania.la roata din fata dreapta, imi plapaia la 3-4 zile, dupa care mergeam 3-4 minmute si gata.m-am dus la vulcanizare, i-am zis sa de-a roata jos si sa vedem ce e .(asta ca tot faceam presiunea la roti timp de 2 luni si tot scadea) stupoare, de la un canal-groapa care il luasem inainte mai tare (am jante de aluminiu 17") se indoise(dar foarte putin) buza pe interiorul jantei si pe acolo pierdea ffff.putin aer treptat. cine e interesat sa faca si treaba asta. bafta la toti |
--------------------
renault
laguna 2
- B 01 KGB
1.8 16v, 2001, PRIVILEGE
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(Pauleta18 @ 26 Sep 2008, 18:31) senzori de la presiune in roti...palpaie din cauza frigului ....eventual dute fati presiunea e 2 ron la orice service sau in statiile omv unde au aparate...nu trebe sa te ingrijorezi ca senzori sunt tampiti...cand plec dim cu masina imi arata o roata ca palpaie una nu o arata deloc iar cele de pe spate sunt ok...merg un km si toate apar si dispare orice problema Cand pleci cu masina presiunea este mai mica decat trebuie si pe masura ce roata se incalzeste presiunea creste deaceea senzorii isi revin l,fa-ti presiunile cum trebuie si nu o sa mai ai probleme , as recomanda ca presiunea sa se faca dimineata,la rece ![]() Daca presiunea este mai mare la fel o sa patiti,rotile o sa palpaie pe afisaj,am patit eu vara asta dupa ce masina a stat in soare mai mult timp Doamne Ajuta !!! This post has been edited by przamfiri: 27 Sep 2008, 15:16 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
quze |
![]()
|
Am rezolvat, aseara am facut presiunea si astazi nu am mai avut probleme, bine nici nu am mai lasat-o in apa
![]() |
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
uiop |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 10 December 07 From: iasi ![]() |
salutare
e o chestie frecventa la masinile unde presiunea e indicata de senzori! si la mine sunt astfel de probleme, vara cand o las in parcare incep senzorii de pe rotile din spate sa-mi faca probleme! acum 1 saptamana cei din fata imi faceau probleme! la gropile din asfalt nici nu e de mirare, janta indoindu-se un pic duce la pierderea aerului! o alta problema ar fi cu variatiile de temperatura, nu mai zic daca-ti intra vreun cui (asa cum am patit eu acum 2 luni) si chiar asa zisa murdarire a senzorului (nu stiu cat de corecti sunt acesti termeni). un vecin de-al meu, cu o laguna luata acum 2 ani patea la fel, clipeau senzorii in draci! janta buna, cauciucul nou ce sa fie? s-a dus la o vulcanizare si surpriza, i-au zis ca senzorii sunt murdari! nu stiu cum, dar probabil ca in urma patrunderii prafului si probabil din cauza ploii s-au murdarit si i-a curatat! de atunci nu mai are nicio problema! eu iti doresc multa bafta si sper sa rezolvi problema! |
--------------------
renault
laguna II 1,9 dCi
2003
|
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
am incercat sa mentin un echilibru in privinta presiunii rotilor, umflandu-le cu azot. o perioada nu am avut probleme cu variatiile de presiune, cauzate de vreme, dar nu toate vulcanizarile au azot. asa ca am renuntat. cel mai bine, la variatii mari de presiune in timp scurt, o fuga la vulcanizare. poate fi o janta ovalizata sau un por in cauciuc.
|
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
quze |
![]()
|
Ca o concluzie.
Senzorii de presiune sunt o mare porcarie, de 2-3 luni de cand a venit frigu stau cu serv aprins in bord din cauza la roti. Ba e una aprinsa, ba toate, ba 2 ... etc. De la 6 grade in sus am observat ca isi intra in atributii cat de cat, in rest un mare FAIL ![]() |
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fa presiunile cum trebuie si nu o sa ai probleme nici la Moscova nici la Rio
![]() eventual cu manometrul tau care stii ca arata corect ,asa fac eu ca dupa al celor de la vulcanizare trebuie sa fac presiunea zilnic 2,3---- si liniste la senzorei ![]() Doamne Ajuta !!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
eu bag cum scrie pe usa din stanga si f rar imi apar decalaje! dar daca senzorii o cer, merge si 2,3! numai sa fie drumu lin ca altfel "sare" si da un oarece disconfort! plus ca un cauciuc putin mai moale ajuta janta,arcurile, telescoapele sa mai scape de tensiune la drum rau! drumuri bune
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
pe spate daca nu bag 2.5 bari imi stau aprinse rotile pe bord..prin urmare cu 2.5 merg de mai bine de un an. pe fata 2.3.
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu am 2 pe fata si 2,2 pe spate si e ok cauciuc de 205/60/16
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
lucinebunu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 147 Joined: 5 November 08 From: Timisoara ![]() |
tin sa mi dau si eu cu parerea ca acei senzori presiune roti sunt pusi pt domnisoare soferite sau acei soferi care n'au nici o treaba cu sportul asta. sa fim seriosi care din noi lagunistii nu ar simtii daca ar fii o pana la o roata sau moale (rotile fata). Eu unu tot timpu cand urc in masina verific rotile ...asa e obicieiul meu...poate pentru alte drumuri s'ar merita acei senzori dar aici in Romania in nici un caz...deci un sfat prietenesc e sa va programati la reno si cu 75 RON se anuleaza acei senzori idioti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM XX HCM
dci 2001 Expresion XXL
|
|
cipi13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 07 ![]() |
Nu e chiar asa. Am avut parte de surprize. La verificare vizuala rotile aratau bine. A aprut semnul de pana. Rotile tot bine aratu, dar la vulcanizare am gasit cui infipt in roata. probabil ca dupa citeva zile de mers asa s-ar fi dezumflat si mi-as fi dat seama si fara senzor. Da cine stie unde as fi fost in plin cimp. Asa ca senzorii sunt buni. Parerea mea....
|
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
- B-62-TPG
2.2 dci, 110 kw
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
de ce sa-i anulezi daca baietii de la reno i-au pus.asa hai sa scoatem si senzorul de parcare ca doara vedem cat sa dam cu spatele,hai sa anulam si rabatarea oglinzilor ca le putem plia si manual , hai sa anulam si comanda radio de pe volan ca sunt butoane si la bord,hai sa anulam si tempomatul de pe volan ca putem accelera si din pedala si asa mai departe.....
eu am bagat 2,3 in toate rotile inca din toamna de cand am pus cauciucuri de iarna si de atunci indiferent de temp,fie ca e -18, fie ca e +10 nu clipeste nici o roata si totul e ok. stiti care e problema/...cautam sa cumparam amsini cu cat mai multe dotari si apoi le anulam |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu te enerva asa ca nu a vorbit nimeni de tot ce spui tu acolo. Se vorbeste de dezactivarea senzorilor de presiune in pneuri pentru ca fac probleme mereu si sunt sacaitori. Nimeni nu ii dezactiveaza pentru ca n-ar avea ce face cum fac altii, care intr-adevar nu au ce face si isi pun xenoane in proiectoare...par example ...desi baietii de la reno nu au pus asa ceva
![]() This post has been edited by Dan73: 30 Jan 2009, 00:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
quze |
![]()
|
Sincer, nu am facut presiunea la rotile de iarna, le-am pus cum le-am lasat anul trecut dar categoric nu are treaba acest lucru, pt ca nu imi stau aprinse mereu aceleasi roti iar de la anumite temperaturi in sus, se sting. La cota 1400 erau toate aprinse, la bucuresti doar 2 so ... o porcarie
![]() |
--------------------
Skoda
O2 RS
2006
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
te apreciez!!!serios vorbesc.tii minte de la topicul cu xenon,atunci cand au existat niste discutii mai aprinse.dar serios vorbesc atunci am intrebat doar de curiozitate si cand am spus "ceva mai de calitate"vroiam sa-mi fac doar o simpla impresie,te rog crede-ma,ca nici eu nu-i suport pe cei ce merg continuu cu faza lunga sau au farurile prost reglate,asta mai ales cand ai in masina si o scumpete de copil pt. care ai face orice ca sa-i fie bine si vine smecherul de pustan cu toate farurile aprinse si inca si-ar mai pune cateva daca ar putea
asta sa nu crezi acum ca sunt "lupul moralist" sorry ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:04 |