"Ravasitul oilor" sarbatoare veche specifica zonei, Sarbatoare campeneasca cu expozitie culinara la Br
![]() ![]() ![]() |
"Ravasitul oilor" sarbatoare veche specifica zonei, Sarbatoare campeneasca cu expozitie culinara la Br
katharina |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megan
Senic Grand Tour
2006
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si n ai o vila de inchiriat?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
sau de pus la dispozitia membrilor forumului -gratis ...
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu ma mai atrage deloc zona asta...am fost si la sarbatoarea asta acum 2 ani parca ,din intamplare....siii...nu este genul meu...Prefer sa-mi cumpar produse lactate din hypermarket-uri...si sa asist la alt gen de ''sarbatoare''..Sorry...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Imi pare rau pentru tine. Uitasem gustul smantanii adevarate. Am mancat la Viscri cu niste sarmale...nu exista termen de comparatie. Acum vreo 2 ani am mancat cu un prieten aproape o oala de lut cu iaurt intr-o dimineata la Horezu, iaurt facut in casa din lapte adevarat de vaca adevarata care paste iarba nu de-aia care sta nemiscata toata ziua indopata cu concentrate....Deasemenea iaurtul avea un gust incomparabil si de negasit in hypermarket-uri. Asemanarea e ca sunt albe. Eu imi iau branza de oaie pe care o intinzi pe paine ca pe unt de undeva de prin lunca Dunarii (din balta cum se zice acolo) facuta traditional cu cheag natural nu cu chimicale. Evident ca nu gasesti asa ceva in hypermarket. Te arunci pe jos cand o mananci cu paine calda scoasa din cuptor. Sa mai zic de pretul la o treime fata de cel din hypermarket?
This post has been edited by dan73205: 26 Sep 2008, 18:52 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
si eu am trecut acum 2 ani..insa nu era prea multa agitatie,mi se pare ca picasem si la spartul oalelor in zona..aglomeratie multa si gratare
![]() frumos daca n-aveti treaba pe acasa.. |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
deci..de gura fetelor care vroiau sa vada miei si oi si caini si magari (ca nu ma vedeau pe mine indeajuns) am plecat duminica pe la ora 11 din maneciu prahova pe urmatorul traseu: cheia-sacele-brasov- bran.
Primul soc l-am avut cand de la iesirea din brasov am vazut aglomeratie.. cum nu era prima data cand facam drumul si mereu a fost destul de lejer, am presupus un accident ceva si am mers mai departe... daca stiam.... In total am facut aproape 4 ore de la brasov la bran, la bran am gasit cu greu un loc de parcare si hai sa vedem si noi ce e pe acolo. In primul rand aglomeratie, pastrama lipsa, mici de supermarket la gratar, in spatele tarabelor se fierbea mamaliga, in fata se punea bulzul pe gratar pentru a fi vandut, pretul desturi de mari la branza (de..ca romanul am zis daca tot am ajuns pe aici..) asa ca in 30 min am taiat-o Oricum.. nu ma asteptam la asa nebunie. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In concluzie a fost in cel mai pur stil "rromanesc"?
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
"nu pot ca sa-mi dau cu parerea" pentru altii..din ce am vazut mi s-a parut ca multora le-a placut.
Poate am imbatranit eu..poate ca m-am prostit, mie nu mi-a placut. LE si colac peste pupaza..sau pupaza peste colac.. au trecut 3-4 autocare cu "tinerii"pensionari din sectorul 5 care este, trimisi la servare de vanghelie. Cate au fost nu stiu..ca unul din ele avea in geam semnul asta: X, dar nu m-am prins daca venea de la 10 roman, sau de la locul unde sa dam cu piatra la tinta ![]() This post has been edited by rhunder: 29 Sep 2008, 17:54 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:19 |