Riccardo Patrese + nevasta fac un tur de pista
![]() ![]() ![]() |
Riccardo Patrese + nevasta fac un tur de pista
r_vlad |
![]()
|
||
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
tace o lasa sa tipe sa zica ce vrea ea... dar el in gandul lui... stai asa ca vine o curba misto.. am de platit o polita...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pacat ca n-a gasit si el o masina mai misto
![]() MILF ALERT |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce airbaguri.........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
MILF ALERT
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nice Milf
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce calm si zambitor era...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vi se pare ceva cunoscut? Atunci cand mergeti cu prietenele sau nevestele?
La fel bodogane! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
stronzo, vafan culo
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Manuel: 18 Sep 2008, 18:59 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ce frumos se conturau sanii femeii!
Si cat de calm conducea Patrese si ce disperata era ea. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie tipa mi se pare ca joaca teatru, si prost. Ii vine sa rada tot timpul, etc...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am avut ocazia la o sesiune de antrenamet sa fac o coborare in postura de "copilot" cu Marisca....si poti sa-ti spun ca si mie imi venea sa rad tot timpul.....de friiiicaaaaaa.... in conditiile in care imi place sa conduc destul de tare...dar nu se compara cand esti intr-o masina de curse....macadam...140km/h....vine curba ... tu rupi planseul pedalier cautand frana...si el accelereaza si o mai pune si in derapaj....sa vezi tu atunci senzatii....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nimic nou....oricat de tare lua el curbele, aia tot nu se oprea din vorbit
![]() |
-------------------- |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Norocu meu ca nu a inceput cu tipete isterice dinalea ca eram cu castile. Inca mai aud, deci putea si mai tare
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
fantastic,de mult nu am mai ras asa
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Am ras cu lacrimi. Se vede foarte bine ca Patrese era in alta lume. Superb zâmbetul de pe fața lui, spune totul despre plăcerea lui de a conduce.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sau despre cat de departe de limita era. Mergea la plimbare.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
foarte cunoscuta faza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ce ras prostesc are fufa...
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:16 |