CONFIGURATIE BUNA, MUZICA IN LOGAN
![]() ![]() ![]() |
CONFIGURATIE BUNA, MUZICA IN LOGAN
sorin_pss |
![]()
|
||
![]() quardian Group: Members Posts: 128 Joined: 30 October 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Deci Sony nu e bun, trebuie schimbat.
Alpine. Trebuie sa schimbi, inainte de Sony, cele de pe fata. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
sorin_pss |
![]()
|
![]() quardian Group: Members Posts: 128 Joined: 30 October 06 From: BUCURESTI ![]() |
imi esti de mare ajutor.
Totusi, daca nu va pricepeti, abtineti-va. PE SPATE, ALPINE SAU MAGNAT, asta e intrebarea mea!!!!!!!!1 |
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Schimba Sony.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
schimba sony ia alpine.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
OFF: nu baga in seama ce zic unuii doar asa sa se afle in treaba ... ii bun la o adica si sony ala... fata de cum stau altii cu porcaria standard cu care vine loganul si il lauda deaiurea mai bine sony... are si el avantajele sale...
ON: eu zic sa mergi pe coaxialele de la alpine... |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
sorin_pss |
![]()
|
in sfarsit gasesc si eu un OM p-aici, care da un raspuns la obiect.
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|
phobos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 April 08 ![]() |
Te-asi sfatui sa neglijezi spatele si sa iti montezi pe fata o pereche de sisteme (mid basii si tweeterele separat).Calitatea sunetului in masina o sa creasca simtitor la faza asta eu as renunta la difuzoarele spate de tot.Dar alege o fima buna - recunoscuta pentru difuzoarele de calitate pe care le face cum ar fii Focal , MB Quart sau DLS .Uita de petarede precum Alpine (nu ma intelege gresit - Alpine sunt praf la difuzoare - head unitul chiar te-as sfatui sa il schimbi cu un Alpine
![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
E
|
|
sorin_pss |
![]()
|
mai oameni buni, primesc si eu sfaturi LA OBIECT? ce o sa fac pe viitor cu muzica, o sa vad, in functie de bani. Acum vreau sa stiu ce pun pe spate, atat vreau de la voi.....
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
M-am uitat la Magnaturile din link si am o banuiala ca magnaturile poate nu sunt Magnat ci Magnet (la pretul ala am vazut si Pionear cu design de Pioneer). In combinatie cu un aparat Sony care are un bass puternic si nu prea are inalte iti recomand boxe JBL sau Infinity si din experienta multor aparate montate crede-ma se aud super. Ai putea sa le testezi inainte.
http://www.protector-hifi.ro/Catalog/81/De...ctor-hi-fi.html http://www.protector-hifi.ro/Catalog/81/De...ctor-hi-fi.html http://www.protector-hifi.ro/Catalog/81/De...ctor-hi-fi.html |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
phobos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 April 08 ![]() |
QUOTE(sorin_pss @ 15 Sep 2008, 10:44) mai oameni buni, primesc si eu sfaturi LA OBIECT? ce o sa fac pe viitor cu muzica, o sa vad, in functie de bani. Acum vreau sa stiu ce pun pe spate, atat vreau de la voi..... Eu inteleg din raspunsurile tale ca vrei ca cineva sa iti spuna ce sa alegi dintre cele doua perechi de difuzoare fara sa iti dea alte sfaturi in plus nu? Ok - o sa iti raspund eu LA OBIECT : dintre cele doua perechi de difuzoare prezentate de tine chiar nu conteaza ce o sa alegi - ambele se aud la un nivel sub-mediocru.Multumit? ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
E
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
QUOTE(phobos @ 15 Sep 2008, 21:49) Eu inteleg din raspunsurile tale ca vrei ca cineva sa iti spuna ce sa alegi dintre cele doua perechi de difuzoare fara sa iti dea alte sfaturi in plus nu? Ok - o sa iti raspund eu LA OBIECT : dintre cele doua perechi de difuzoare prezentate de tine chiar nu conteaza ce o sa alegi - ambele se aud la un nivel sub-mediocru.Multumit? ![]() CORECT !!! |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
sorin_pss |
![]()
|
ok. Va multumesc mult. Ideea era ca nu stiam diferenta dintre coaxiale si triaxiale
Se poate inchide. |
--------------------
dacia
logan
2006 1,4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:37 |