Vreau sa inchiriez vila de revelion, zona montana, dati-mi va rog niste sugestii decente (4-7 cam)
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa inchiriez vila de revelion, zona montana, dati-mi va rog niste sugestii decente (4-7 cam)
Meghitzanul |
![]()
|
||
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|||
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Daca vrei ceva la un pret bun, de calitate si unde sa te simti bine, eu iti recomand sa cauti in Austria. Nu-mi lua sfatul in nume de rau, insa, pentru revelion am vazut ca preturile sunt imense in romania.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu iti recomand localitatea Fundata. Mai sus de Moieciu daca vii dinspre Bran, inainte deca vii invers.
Iti recomand o plimbare pe acolo intr-un we si sa stai de vorba cu satenii de acolo (sunt f multi care inchiriaza si au preturi decente) Detalii daca esti interesat pe pm ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Am fost aici, nou deschis si foarte frumos:
www.casamuntelui.ro |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@steffanivlad: am mai trecut prin Fundata si e super zona aia intra-devar... multumesc pt sugestie
ideea e ca am mai fost de vreo 2 ori (nu pt revelion) caine surd la vanatoare si am batut din poarta in poarta pana am gasit ceva as vrea acum sa plec cumva la punct ochit direct de aici... adica sa am 2-3 optiuni teoretice inainte de a alege la fata locului ps: ti-am scris si pe PM @Havoc: am vazut site-ul si am sunat la Casa Muntelui..intr-adevar din ce se vede de pe site nu ai ce comenta... dar m-am dezumflat cand mi-a dat preturile aproximative multam fain This post has been edited by Meghitzanul: 5 Sep 2008, 13:52 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Este foarte misto aranjata si oamenii care il detin sunt super
![]() ![]() Un weekend acolo(2 nopti) 2 persoane:5 mese si niste sucuri aditionale: 450 Ron. |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
@Meghitzanul: Imi pare bine ca iti place zona, si imi pare si mai bine ca ai gasit deja unde sa faci revelionul
![]() Imi cer scuze ca nu am raspuns la mesajul tau sambata, dar am fost prins pana peste cap si am vazut mesajul de la tine abea duminica dupamasa ![]() Oricum, ![]() |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Meghitzanul |
![]()
|
da, asa este, am fost sambata in Fundata la indicatiile tale si am gasit cat am stat pe acolo destule oferte bune oprindu-ma bineinteles doar asupra uneia
![]() am haladuit vreo jumatate de zi, am mers si pe jos f mult ca era tare frumos ![]() pacat ca din Bucuresti se ajunge oarecum greu acolo datorita aglomeratiei sau a drumului f prost (depinde pe unde se merge) una peste alta peisajele si linistea de acolo merita deplasarea s-ar preta si organizarea unei intalniri reno acolo.. poate de data asta vin si eu ![]() shteffanivlad, multumesc inca o data pt ajutor... raman dator ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 8 Sep 2008, 11:04 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Stiu eu o vila la Rucar, 5 camere, hol mare, o baie, bucatarie mare, curte sa incapa 2 masini si loc berechet de stat la gratar. Daca sunt amatori sa imi dea un PM sa le dau date de contact. Preturi decente.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si cu cat o inchiriezi?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Pensiunea Cris , Vatra Dornei...
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Vila nu o inchiriez eu. Doar am cunostinta de locatie, de disponibilitate si de conditii (foarte bune). O sa va dau un numar de telefon la care sa sunati daca va intereseaza. Oricum, din pataniile mele de anii trecuti septembrie-octombrie este termenul limita in care puteti inchiria ceva la preturi decente. Noiembrie si Decembrie se lasa cu jupuiala.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:41 |