Rulmenti spate Megane
![]() ![]() ![]() |
Rulmenti spate Megane
d.dan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 22 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003, 1.6 16v, hatch
|
|||
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat puntea spate pe casco si am fost nevoit sa schimb si discurile de frana. La renault chitul este disc + rulment, nu vin separate cele 2 piese. In alta parte am obtinut un pret asa de mare incat m-am dus si am luat de la Renault pana la urma disc cu tot cu rulment. Dar cert este ca se gasesc aftermarket piesele separat (mie mi-au dat un pret destul de mare pt rulmenti dar nu mai imi aduc aminte cat).
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Incearca Febi la 200ron. Sunt probabil si alti producatori. La mine l-am schimbat pe stanga. La Renault Iasi este 300 ron un rulment. Rulmentul vine in mod normal cu piuliata butuc, inel de siguranta si capacel fuzeta. Codul la mine este :7701208058
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
d.dan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 22 June 06 ![]() |
merci mult
astazi merg sa fac o comanda |
--------------------
renault
megane
2003, 1.6 16v, hatch
|
|
ursulici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 August 06 From: Tarlungeni, Brasov ![]() |
Tocmai am gasit azi la Augsburg in Brasov rulment spata marca SNR la 168 roni !!!
![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2022 / RS-line E-Tech plug-in Hybrid 160
- BV 99 YFC
|
|
mikidnl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta si aici:
http://www.autokarma.ro/detalii_fisa.php?filtru=093 |
--------------------
Renault
Megene II bicorp
2004 1.5 dCI
- B-87-SDM B 87 SDM
1.5 dci, 60 kW |
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
un pic offtopic sper sa nu fie nimeni deranjat...rulmentii astia se gasesc numai la discurile spate sau si la discurile fata?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Se gasesc si pentru fata si pentru spate, cei de pe state merg de Logan in jur de 60-70 lei.
|
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
multam de informatie nashule. ar fi grozav sa fie asa ieftini
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
Renaultouille |
![]()
|
apropo, trebuie adaptat cel de logan sau merge asa direct ca cel de megane?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Se potrivesc fara nici o problema, mai nou, am gasit si cu 30 lei rulmetul, Duminica in targ vin uni de la Pitesti cu piese de Dacia si au preturi foarte bune.
|
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
A montat cineva rulment de logan? Am si eu aceeasi problema, uruie rulmentul pe dreapta spate.
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
stie cineva daca rulmentii de fata de la mine sunt la fel cu cei de logan? parca nu as da 3 mil pe un rulment...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
marcoltz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat de la AutoFC rulmenti spate marca Febi cu 170 lei / bucata.
|
--------------------
EX: Renault
Megane 2.2 Bicorp
1.6 16v
- > KYZ Clio 4 RS 2015
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ai schimbat rulmentii?Cat km ai?
|
--------------------
------
------
------
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
Eu am luat rulment spate 146 Ron...
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Daca ati spune si de unde ati cumparat rulmentii ar fi cel mai bine .
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
dar rulmentii astia nu au incorporat si abs?...sau ceva de genul asta ..sigur se poate de la logan..?...eu stiam ca iti apare eroare in bord...sau asta e doar pe fata?..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
marcoltz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@MHY
Am 40 000 de km. Rulmentii i-am schimbat pentru ca mi-am schimbat discurile spate (upgrade) si altfel nu se putea... ![]() @jupit3r Pe interiorul discului este un inel care se magnetizeaza si activeaza senzorul de ABS. Asa ca daca schimbi doar rulmentii nu vei avea probleme. Bafta! |
--------------------
EX: Renault
Megane 2.2 Bicorp
1.6 16v
- > KYZ Clio 4 RS 2015
|
|
alladin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 November 08 ![]() |
discurile spate ale lui marcoltz sunt la mine
![]() o sa le pun pe masina sapt viitoare. |
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
Renaultouille |
![]()
|
coroana de abs nu e neaparat sa se schimbe. o folosesti pe cea pe care o ai. pt cei interesati la augsburg militari e un baiat pe care-l cheama gogu si e singurul care se pricepe sa schimbe rulmentii ( fara disc) si fara sa-i strice. pt cei mai slabi de inima luati-va disc cu tot cu rulmenti, e mai sanatos asa dar si mai scump
ahhh....si apropo am intrebat cel putin 5 mecanici care au zis ca nu se potriveste rulmentul de logan pe megane si nici in magazinele de piese rulmentul de logan nu e dat sa se potriveasca pe megane This post has been edited by Renaultouille: 15 Aug 2009, 19:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
prietenu999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 August 09 ![]() |
Merge fara probleme schimbat doar rulmentul...daca te duci la un mecanic cu presa hidraulica...nu dureaza mai mult de 10-15 min operatia de inlocuire propriu-zisa...rulmentul l-am luat de la Raiman
|
--------------------
Renault
Megane
2004 2
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
mai multe detalii va rog. coduri si alte alea necesare....merci
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
gutui |
![]()
|
mda. rulmentul de logan nu s-a potrivit...nu la mine. era mai mic cu 2 milimetri si aveam joc pe disc si se incingea ff tare. acu o am inservice, astept un alt rulment, care ajunge cam la 280 ron, plus 50 ron manopera. ce e drept, scap de huruitul ala infernal.
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
gutui |
![]()
|
gata. am scapat ...cel putin nu mai huruie. m-a costat ceva bani, dar a meritat. nu pot sa cred nici acum ca un amarat de rulment poate face atat de mult zgomot.
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
vedeti ca si unele filtre motorina se potrivesc la megane de pe alte masini.. ati fi in stare sa puneti si dinalea nu? ca nah, daca se potrivesc. Iar apoi va plangeti ce masini... unul care pune piese dedicate nu are probleme niciodata. Cum tranteste o piesa care "se potriveste" cum apar si alte probleme...
Multe chestii se pot potrivi pe afara, sau la dimensiuni dar de fapt sa fie ca branza, toate la fel dar toate alt gust. asa ca inca o data eu personal va recomand piese daca nu ORIGINALE macar dedicate. Iar daca spuneti de bani,atunci vindeti masina si luati-va dacia 1310 ca sa o intretineti. Asta e romanul, ar vinde-o si pe mama sa se vada in S klasse iar apoi pe tata sa il intretina. pacat |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
mike26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 September 09 ![]() |
este posibil ca de la rulment spate sa huruie doar la o anumita viteza?
La 90Km/h face un zgomot infernal...apoi, cum trec de 100Km/h este liniste... This post has been edited by mike26: 4 Sep 2009, 09:45 |
--------------------
renault
megane 1.5DCi
2004
- PH-11-FAR
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
mike26 da este posibil. Asa am patit eu , de la 80 la 90 uruia apoi de la 100 in sus nu se mai auzea nimic. Tin sa precizez ca se gasesc si discuri separate de rulmenti. Eu unu' am iesit mai ieftin separat.
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
salutare
s-a constatat la trecerea la cauciucurile de iarna ca roata dreapta spate are un joc din rulment. Rezulta, bineinteles, ca trebuie schimbat acel rulment. Stie cineva de unde il pot achizitiona la un pret mai mic? Sa-l pot compara cu cel gasit de mecanicul meu de la Otopeni. Si de asemenea, el spune ca nu stie exact daca se poate schimba fara disc, inca nu am avut timp sa-l las sa desfaca ansamblul rotii...voi ce stiti? se poate sau nu? Pentru auto din semnatura |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
se schimba fara disc, am schimbat eu 2. ultimul l-am luat din militari de la un magazin de piese cu 160 ron.(vine cu tot cu saiba piulita capac)
|
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 14:36 |