valoare piese (+ manopera) schimbate pe garantie
![]() ![]() ![]() |
valoare piese (+ manopera) schimbate pe garantie
corvinarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|||
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
ooooooooo
pai atita am dat io pe masina!!!! a fost lovita? sau in cit timp ai avut cheltuielile astea? |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
corvinarh |
![]()
|
nu a fost atinsa niciodata, o am de noua din februarie 2006 si acum am 64800 km...
asa cum am mai spus, sunt piese schimbate IN PERIOADA DE GARANTIE... pe cheltuiala RNR... This post has been edited by corvinarh: 3 Sep 2008, 14:22 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Nu stiu valoarea pieselor schimbate pe garantie, dar au fost schimbate urmatoarele:
- pivoti inferiori stanga + dreapta ( include si bascule ) - suport motor inferior ( anti rasucire ) - plasticul de la butonul de avarie - unitate comanda geamuri de la usa soferului ( era un led ars ) - saptamana viitoare voi schimba discurile fata - vreo 3 teste CLIP - manopera pentru cele de mai sus Masina a fost cumparata in noiembrie 2006 si are 50100 km. |
--------------------
-
-
-
|
|
corvinarh |
![]()
|
am uitat de suportul antirasucire de la motor... cca 120 euro cu manopera...
se mareste valoarea la 5290 euro ptr. tiberiu: o bascula era in 2005: 4.500.000 lei sau 450 lei acum... fara manopera... am schimbat eu la laguna veche... si nu era pret de RNR... cat ai grosimea la discuri? le-am masurat si eu... si erau la limita, dar nu au vrut sa mi le schimbe la revizia de 50.000 km... mai aveau 2-3 mm peste limita minima... This post has been edited by corvinarh: 4 Sep 2008, 07:38 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Le schimba fiindca sunt ovalizate.
Dar atat cele fata, cat si cele spate sunt mai subtiri cu apoximativ 1 mm pe fiecare parte. Mi se pare o uzura normala. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:58 |