Furtun alimentare benzina
![]() ![]() ![]() |
Furtun alimentare benzina
george84 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Eu l-am luat de la o alta Laguna desfacuta. Cu vreo 50 de RON.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
george84 |
![]()
|
i-mi poti spune si mie pe unde gasesc o laguna desfacuta prin bucuresti, please
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
In Magurele, la Parvulescu.
Numai ca trebuie verificat pana la ultima molecula, pentru ca spatiul de depozitare de acolo nu ofera cele mai bune conditii. Cred ca mai bine nou. ai incercat la Autokarma? This post has been edited by Johnny78: 3 Sep 2008, 13:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
george84 |
![]()
|
da am incercat la autokarma si la inca vreo 2 si toti au zis ca nu aduc si sa ma duc la renault.
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atunci l aParvulescu daca nu vrei sa dai banii pe unul noou.
si mai e unul in Giurgiului, dar acolo nu stiu nici macar locatia. Stiu doar ca e pe soseaua giurgiului. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
george84 |
![]()
|
crezi ca o sa gasesc la parvulescu?
ca nu as vrea sa bat drumul degeaba... oricum merci. |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu placere...
Poti sa suni daca nu vrei sa te duci pana acolo. 0722343042 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
george84 |
![]()
|
merci de pont. am sunat si se pare ca are asa ceva.
daca vrei sa-mi spui si adresa ar fi super. |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
soseaua Bucuresti Magurele nr 121.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
zappa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 September 08 ![]() |
Am avut si eu problema asta si am cumparat furtun de benzina 'normal' si l-am prins la capete cu coliere !
S-a rezolvat ... de 4 ani n-am probleme. |
--------------------
Renault
Laguna
Ver. I / 1995 2.0 RT
|
|
Johnny78 |
![]()
|
la mine returul o face pe nebunul din cauza colierului care se slabeste...si asta fiindca mi-e lene sa schimb treburile pe acolo. o data pe luna mai bagam o surubelnita...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
george84 |
![]()
|
am incercat si eu varianta cu alt furtun si cu coliere, da cand iti era lumea mai draga se mai slabea colierul un pic si mai dadea cu benzina... trebuia sa stau atent sa vad daca miroase a benzina... si cum in trafic mai miroase de la unul de la altul...trebuia sa ma uit mai des.
am pus unul la mana a doua (l-am pus sa si-l monteze sa fiu sigur ca nu da cu benzina) si momentan e ok. poate o sa-l schimb cu unul nou ...da 270 de ron e cam mult pentru un metru de furtun |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sigur nu mai face nimeni furtune de benzina decat Renault?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
george84 |
![]()
|
nu e un furtun simplu...
furtunul respectiv are la capete niste conectori de plastic. poti lua un furtun normal dar problema e ca trebuie sa-l prinzi de conectorii astia ca altfel nu ai cum sa-l pui. furtunul original e bagat pe conectorii astia la cald si e lipit ( odata ce l-ai scos nu il mai bagi, nici cu inventivitatea romaneasca gen incalzit cu bricheta bla ,bal) |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
furtunul de cauciuc nu se incalzeste cu bricheta...
dac vrei sa il umfli se baga in benzina asa am montat inca un racitor pentru ulei... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:58 |