Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cine vrea scaune/canapele din piele

tutu
post 28 Aug 2008, 10:38
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Am gasit la dezmembrari setul complet de scaune +canapele din piele neagra , au si alb- crem.Mi-as fi luat si eu numai ca pretul de 12 milioane mi s-a parut cam mare.Posibil sa fie negociabil, si sa includa si fetele de usi asortate ( 4 buc ).
Sunt si arata ca-s folosite .
Ca idee doar, cu ce alt auto a-ti mers si stai mai bine decat in Re 25, ma refer la confort, pe locurile din fata dar mai ales pe cele din spate ? Sunt curios de raspunsul fiecaruia !

--------------------
Renault 25 GTX Dacia Break - B-08-BYP 1987
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 28 Aug 2008, 12:04
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Sincer..... numai in S-Klasse mai stai asa...si am mers cu destule masini...cu "pretentii" mari...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
turbodxman
post 28 Aug 2008, 12:32
Post #3

-------------

From: Ro

Salut !

Intr-adevar numai in S 600 tot din anii '90 stai un pic mai bine pe scaune sau bancheta spate.
Nu degeaba Renault 25 este considerat cel mai luxos & confortabil model produs de Renault vre-odata.
Tocmai de aceea, noi, posesorii lui trebuie sa fim mandri de masina noastra si sa o pastram in stare cat mai buna de functionare pentru cat mai mult timp de acum inainte.
Sa ne bucuram de ea dar sa ramana pentru viitor exemplu de confort auto (ca masinile produse cam din jurul anilor 2000 sunt din ce in ce mai "firave" ... si proiectate sa tina mult mai putin decat generatia pana in '90).
Plasticul, sau fibra de sticla/carbon, sasiul din aluminiu electronica subreda si cu viata scurta (mai ales in conditiile noastre climatice) scurteaza viata masinii drastic).
Cuvinte ca fiabilitate si durabilitate nu mai definesc modelele actuale.

--------------------
--------- ---------- ------------
+
cj98czh
post 28 Aug 2008, 17:58
Post #4

Membru de la Cluj ...

Eu ma refeream la S din 2002 incoace...am avut 2 R25 si am fost foarte multuit de ele...dar viata merge inainte... trebuie incercat si cele noi...sa nu fim rai...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
turbodxman
post 28 Aug 2008, 18:46
Post #5

-------------

From: Ro

Salut !

Nu e vorba de rautate catusi de putin, sincer!
Este o constatare a realitatii!
E vorba ca nimic din ceea ce se produce in zilele noastre (de serie) nu comanda - deci unicat, nu mai are durabilitatea, fiabilitatea celor ce se produceau cu zeci de ani in urma.
Ca e vorba de un telefon mobil, prajitor de paine, fier de calcat - lucruri banale utilizate zilnic sau masina nu mai sunt facute sa tina cu zecile de ani.
Masinile actuale sunt gandite sa tina 4 sau 5 ani.
Ma refer la obiecte de consum produse in masa - repet! A nu se intelege Rolls Royce si cele mai scumpe produse de pe piata.
Daca Renault 25 merge de mai bine de 20 ani sunt mai mult ca sigur ca actualele modele de Renault nu vor mai functiona atat pentru ca in primul rand sunt gandite sa functioneze mai putin si nu se vor mai gasi piese peste 20 ani !
Nu mai pun faptul ca pe zi ce trece pietele din lume sunt invadate de produse Made in China (despre care nu cred ca mai e cazul sa vorbesc - calitate...nu exista) ... produse prezente in multe domenii ... utilizate ...
Un alt exemplu concret:
Am avut pe masina mea amortizoare originale fabricate in Franta (Made in France scria pe ele). Cand a fost necesara inlocuirea am comandat unele la reprezentata Renault (sa iau tot originale cum au fost si sa ma tina tot atat de mult cat au tinut anterioarele am gandit initial ) si am primit amortizoare identice ca forma si tip dar ... fabricate in Polonia ... alta treaba nu ...???
Alt exemplu ... am avut pe masina din fabrica scutul motorului din tabla ... s-a depreciat si am comandat altul ... a venit din plastic....
Iarasi ... tabla de pe masinile fabricate in anii 60 - 70 - 80 - 90 nu mai are aceeasi grosime ca cea de pe actualele masini ... otelurile nu mai sunt tratate ca atunci ... ieri am vazut o parte dintr-o emisiune care prezenta fabricarea unui model de Ferrari (nu are importanta care), model prezent nu trecut ... toate bune si frumoase cu sasiul din aluminiu ultrausor care cantareste mai putin decat motorul sudat si nituit...rezistent la impact .... dar cand veni vorba de vopsire aratau cum este vopsita de roboti ... nu ca pe vremuri cand masina se scufunda in baie de vopsea si se ardea...
Acum cred ca e limpede ceea ce spuneam in postul anterior. \

A-propos de Renault - anii '90 - motto-ul Renault atunci era "DES VOITURES A VIVRE", acum nu mai au nici unul... deci...

Numai bine!

This post has been edited by turbodxman: 28 Aug 2008, 19:39

--------------------
--------- ---------- ------------
+
tutu
post 29 Aug 2008, 09:02
Post #6

Membru autentic

In Safrane cum se sta ? Mie parca mi s-a parut in interior mai mic o idee ca Re 25, dar nu am mers cu vreuna.

--------------------
Renault 25 GTX Dacia Break - B-08-BYP 1987
+
cj98czh
post 29 Aug 2008, 09:37
Post #7

Membru de la Cluj ...

Foarte comod si foarte spatios....cam acelasi interior cu R25..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
R20
post 16 Oct 2008, 01:40
Post #8

R20 (prima mea masina)

Audi A8, 1992.

--------------------
R25GTX/R25 Baccara 1985/1990 Masini din vremea cand firma Renault se respecta.
+
LeonMan
post 17 Oct 2008, 11:18
Post #9

Fan RENAULT

From: Cluj Napoca

Nu are concurenta la nivel de confort, iar comparativ cu reno-urile noi......de fapt nu prea poti face comparatie, nu este termen...

--------------------
Renault Laguna 2004, 1.9, 120 CP
+
cj98czh
post 17 Oct 2008, 11:23
Post #10

Membru de la Cluj ...

Este...velsatis...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 01:51
Dacia