R19 Chamade 1.9D
![]() ![]() ![]() |
R19 Chamade 1.9D
123666 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
- MS 08 EWI
1990 Chamade
|
|||
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
Parerea mea, daca tot e modificata masina, nu e cutia originala, sa demontezi frumos cablu si sa te duci cu el in brate la magazin, mi se pare cel mai convenabil!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu foarte complicat dar implica un pic de "migaleala " si efort ...
Am sa incerc s aprezint eu inmare sper s anu gresesc pe undeva ..amc eva dubii pentru ca eu l-am montat cu un an si ceva in urma .. Se introduce nuca in furca ambreiajului dupa ce in prealabil s-a introdus prin orificiul cu tampon de cauciuc . Se prinde cablul in cele 2 urechi deplastic ..se introduce prin podea sia poi se prinde in urechea apropiata ..atentie cum pozitionezi cablul sa nu aiba raza mica ( curbura cat mai mare ) ..dupa care se introduce capatul de cablu cu piulita hexagonala (hexagon de 5 parca si lungimede 5-7mm ) prin orificiul din primul semicerc ( cel de sus , se verifica ca acel cablu de ambreiaj sa stea bine in canalul semicercului dupa care se introduce hexagonul(cap de cablu ) in primul semicerc si invartim juma de tura de el sa fim siguri ca a intrat bine hexagonul in locasul lui ...Verificam ( prin pipaire ) asta in czul in care nu am dat jos tubulatura de aerisire de deasupra pedalelor, daca cablul este in canalul semicercului de sus si bine pozitionat in hexagonul semicercului de jos . Sper ca m-am facut inteles si atasez si o poza pentru ati forma o idee... Attached thumbnail(s) pedala.JPG ( Size: 13.16k ) Number of downloads: 70 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
123666 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 August 08 ![]() |
merci de ajutor... dar totusi
![]() ![]() merci de ajutor din nou |
--------------------
Renault
19
- MS 08 EWI
1990 Chamade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:33 |